Торговий еквайринг від ТАСКОМБАНКУ - додаткові можливості для малого та середнього бізнесу
24.11.2021

Торговий еквайринг від ТАСКОМБАНКУ - додаткові можливості для малого та середнього бізнесу

  Торговий еквайринг від ТАСКОМБАНКУ - додаткові можливості для малого та середнього бізнесу

Сучасну торгівлю та сферу послуг вже важко уявити без торгового еквайрингу. І на сьогодні безготівкові розрахунки за допомогою POS-терміналів не тільки сучасний технологічний тренд, а і додаткові можливості для малого та середнього бізнесу, які дають змогу істотно збільшити обсяги продажів товарів та надання послуг клієнтам з вільним вибором способу оплати.

Згідно аналітичних даних, оплачуючи картою, покупці витрачають, в середньому на 20-30% більше, ніж при готівковому розрахунку і швидше приймають рішення про здійснення покупки чи отримання послуги.

ТАСКОМБАНК – один з найстарших комерційних банків країни, який засновано в 1989 році. На сьогодні за оцінкою НБУ ТАСКОМБАНК входить в число системно важливих банків країни і в ТОП-15 рейтингу "50 провідних банків" за підсумками 2020 року. Банк входить до Групи «ТАС», яка сьогодні є однією з найбільших і стабільних фінансово-промислових груп України. Тому клієнти сміливо можуть довірити обслуговування своїх фінансових потоків ТАСКОМБАНКУ, враховуючи надійність та стабільність банківської установи.

ТАСКОМБАНК націлений на швидке впровадження інновацій в різних сферах. Наразі 100% працюючих POS-терміналів Банку підтримують безконтактний тип оплати.

Еквайринг від ТАСКОМБАНКУ забезпечується власним процесинговим центром компанії TAS Link, яка входить до Групи «ТАС». TAS Link - це високотехнологічна інноваційна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях, застосовуючи найкращі практики і стандарти галузі. TAS Link зареєстрований Національним банком України, як оператор послуг платіжної інфраструктури з правом надання послуг процесингу, операційних, інформаційних та інших технологічних послуг.

Наразі ТАСКОМБАНК завершив сертифікацію в МПС MC / VISA нових типів «платіжних POS-терміналів самообслуговування». Адже розвиток бізнесу з використанням вендінгу - дуже популярне і прибуткове заняття. Вендінг - це реалізація дрібних побутових товарів, послуг або продуктів харчування без наявності продавця за допомогою спеціалізованих пристроїв.

Підключившись до послуги торгового еквайрінгу від ТАСКОМБАНКУ клієнти отримують не тільки еквайринг, а й комплексне банківське обслуговування та безліч інших переваг:

  • безкоштовне встановлення нового обладнання з можливістю прийому всіх типів оплат: контактних та безконтактних, в т.ч. Apple Pay /Google Pay;

  • навчання персоналу роботі з терміналом при розрахунку клієнтів за товари чи послуги;

  • забезпечення витратними та рекламними матеріалами партнерів за напрямом;

  • консультації та супровід клієнтів/партнерів на протязі дії договору;

  • тарифи клієнтам встановлюються індивідуально або згідно тарифному пакету РКО при комплексному обслуговуванню по кожному клієнту, враховуючи бізнес потреби та об’єм операцій по еквайрингу.

Готові обговорити співпрацю?

Залиште Ваш контакт на сайті або телефонуйте за номером: 0 800 503 580

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні