Нова Пенсійна програма відкриває нові можливості!
02.08.2018

Нова Пенсійна програма відкриває нові можливості!

Нова Пенсійна програма відкриває нові можливості!

Запрошуємо на обслуговування в ТАСКОМБАНК на акційних умовах!

ТАСКОМБАНК перезапустив Пенсійну програму, яка повністю орієнтована на потреби й спосіб життя людей старшого віку. Ми пропонуємо не лише якісний сервіс, але й цілий комплекс послуг для економії та накопичення коштів. Найперше, це безкоштовне відкриття пенсійної картки, якою можна розраховуватися за товари й послуги або знімати гроші в мережі відділень ТАСКОМБАНКУ чи будь-яких банкоматах без комісії.

Запрошуємо оформити картку для отримання пенсії в ТАСКОМБАНКУ та взяти участь в акційній програмі. Ми розробили пакет послуг для Вашого достатку, безпеки й комфорту:

  • Зберігайте кошти на пенсійній картці та отримуйте 10% річних на залишок коштів;

  • Розраховуйтеся своєю пенсійною карткою в мережі аптек та отримуйте повернення коштів на картку (чистий кешбек) — 2% від суми покупок. Якщо у Вас вже є картка на знижку в аптеці, економія буде ще вигіднішою!

«Створюючи послуги для клієнтів, ми завжди орієнтуємося на їх потреби. Пенсійна програма вимагає особливого підходу. На сьогодні отримувати пенсію в ТАСКОМБАНКУ не просто зручно й безпечно, а й насправді вигідно. Ми пропонуємо безкоштовно оформити пенсійну картку та отримувати підвищений відсоток на залишок коштів, підвищений кешбек та кращі умови оформлення депозиту, а також цілодобову лінію підтримки клієнтів», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКУ.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні