ТАСКОМБАНК визнано найпрофесійнішим банком фінансового ринку України!
26.03.2019

ТАСКОМБАНК визнано найпрофесійнішим банком фінансового ринку України!

ТАСКОМБАНК визнано найпрофесійнішим банком фінансового ринку України!

ТАСКОМБАНК отримав «Фінансовий Оскар» у номінаціях «Найпрофесійніший банк», «Корпоративний партнер», Private banking.

Журнал «БІЗНЕС» опублікував підсумки фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар — 2018», яким визначено кращих представників банківського та страхового ринків України за підсумками минулого року.

ТАСКОМБАНК став кращим у номінаціях «Найпрофесійніший банк», «Корпоративний партнер» та «Private banking», закріпивши за собою позиції лідера в таких сегментах, як обслуговування та кредитування корпоративних клієнтів, а також – щодо впровадження та дотримання високих стандартів обслуговування VIP-клієнтів.

Крім цього, ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП-лідерів у таких номінаціях:

  • «Лідер карткового ринку» — 2 місце

  • «Підтримка експорту» — 2 місце

  • «Драйвер споживання» — 3 місце

  • «Опора МСБ» — 4 місце

Завершивши минулий рік з прибутком понад 400 млн гривень, ТАСКОМБАНК продемонстрував зростання ключових показників: зокрема, активи Банку склали 17,7 млрд грн, обсяг кредитного портфеля зріс на 23% — до 12,4 млрд грн, а обсяг розміщених коштів клієнтів — на 20%, до 13,8 млрд грн.

«ТАСКОМБАНК продовжує розвиватися динамічними темпами, і балансові показники лише додають оптимізму. ТАСКОМБАНК завжди прагне до якісних змін, не зупиняється на досягнутому, задаючи тренди усьому ринку. Нині ми активно інвестуємо в інновації та ІТ-технології, створюємо сучасні сервіси й фінансові продукти, які максимально відповідатимуть вимогам часу та запитам клієнтів. Розвиваючи електронну комерцію, малий та середній бізнес, роздрібний та корпоративний сектори, ми будуємо відкриті відносини з клієнтами та партнерами і вважаємо їхню довіру нашим найціннішим надбанням. Високі позиції ТАСКОМБАНКУ в фінансових рейтингах лише підтверджують правильність обраної стратегії розвитку та зростання довіри наших клієнтів – як корпоративних, так і роздрібних», — підкреслив Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Андрій Комаріст.

АТ «ТАСКОМБАНК» — універсальний комерційний банк, що надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам. Банк входить у Групу «ТАС» — одну з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. За розміром активів входить до ТОП-20 найбільших банків країни. ТАСКОМБАНК успішно розвиває роздрібний бізнес, малий та середній бізнес та електронну комерцію. Залишається одним із лідерів у роботі с корпоративними клієнтами. Постійно інвестує в технологічні інновації, розвиває дистанційні канали. Зі зростанням рівня довіри клієнтів до ТАСКОМБАНКУ, постійно зміцнює свої ТОП-позиції в провідних національних рейтингах надійності й стабільності. Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні