ТАСКОМБАНК увійшов до переліку системно важливих банків України
02.07.2019

ТАСКОМБАНК увійшов до переліку системно важливих банків України

ТАСКОМБАНК увійшов до переліку системно важливих банків України

Національний банк України визначив новий перелік системно важливих банків згідно з яким ТАСКОМБАНК визнано системним банком.

Набуття статусу системно важливого банку — це не тільки висока оцінка діяльності ТАСКОМБАНКУ, визнання його бездоганної репутації на ринку, але й підвищені вимоги та велика відповідальність фінансової установи.

Одним із пріоритетів роботи ТАСКОМБАНКУ є побудова довгострокових взаємовигідних відносин із партнерами. Банк пропонує зрозумілі, сучасні та ефективні фінансові інструменти, що відповідають викликам часу й потребам клієнтів і водночас веде виважену кредитну політику, збалансовану високими вимогами до власного ризик-менеджменту. Достатність капіталу й ліквідності дозволяють банку чітко виконувати всі зобов’язання перед клієнтами й нормативні вимоги регулятора.

ТАСКОМБАНК успішно працює на українському ринку вже майже 30 років, поєднуючи професіоналізм, командну роботу й сучасні підходи в бізнесі. Ми завжди стоїмо на варті захисту інтересів наших клієнтів, адже наш найцінніший актив — довіра клієнтів та репутація, перевірена часом.

Фінансові результати й провідні фінансові рейтинги країни підтверджують постійний розвиток ТАСКОМБАНКУ та укріплення його ринкових позицій і для клієнтів це ще один сигнал стійкості й надійності ТАСКОМБАНКУ.

За результатами досліджень рейтингового агентства «Кредит рейтинг» кредитний рейтинг банку визначений на рівні uaAAA (найвищий) з прогнозом «Стабільний», а рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) — на рівні «5» (найвищий). За підсумками «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» (Україна) ТАСКОМБАНК посідає 3-е місце і залишається єдиним банком з українським капіталом у трійці лідерів ринку.

ТАСКОМБАНК продовжить розвиватися як універсальний системний банк, активно інвестуючи в інновації, ІТ-технології, створюючи сучасні сервіси й фінансові продукти для малого та середнього бізнесу, населення та корпоративного бізнесу. Підкреслимо, що цього року ТАСКОМБАНК випустив облігації серій G та H, що стали першими емісіями корпоративних облігацій українського емітента за новими правилами, адаптованими до стандартів ЄС.

Довідково:

АТ «ТАСКОМБАНК» заснований у 1989 році та є одним із найстаріших комерційних банків України. Банк надає повний спектр фінансових послуг корпоративним клієнтам, малому та середньому бізнесу й приватним особам. У 2004 році банк приєднався до Групи «ТАС», яка залишається однією з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. Входить до ТОП-17 банків за розміром активів. Статутний капітал Банку станом на 1 липня 2019 року становить 1 153 млн грн, а активи — 17 671 млн грн. Прибуток банку за 2018 рік склав понад 400 млн грн., а за перший квартал 2019 року — 41 млн грн.

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні