ТАСКОМБАНК долучився до благодійної ініціативи «Подаруй речам друге життя»
09.07.2019

ТАСКОМБАНК долучився до благодійної ініціативи «Подаруй речам друге життя»

ТАСКОМБАНК долучився до благодійної ініціативи «Подаруй речам друге життя»

ТАСКОМБАНК провів акцію зі збору речей для гуманітарної допомоги сім’ям із соціально вразливих категорій, а також населення та військових у зоні бойових дій. Ініціативу було реалізовано завдяки партнеру — благодійному магазину «Ласка».

Для збору речей у центральному офісі ТАСКОМБАНКУ було встановлено контейнер, куди протягом тижня співробітники й клієнти банку могли приносити свої речі. За цей період вдалося зібрати 120 кг речей, що були передані благодійним фондам та в магазин Ласка. В результаті гуманітарну допомогу в зоні бойових дій, у тому числі завдяки зібраним у ТАСКОМБАНКУ речам, отримали понад 700 людей, а також 18 внутрішньо переміщених сімей і тих, хто мають дітей з інвалідністю.

«Часто речі, які одним здаються не потрібними, для інших можуть бути просто необхідними. Особливо для тих, хто залишився ні з чим або опинився у складній життєвій ситуації. Таким чином допомагати може кожен, адже це практично нічого не коштує, а ось всі разом ми можемо змінювати життя людей на краще. Я радий, що нашу ініціативу підтримали як співробітники, так і клієнти та нам вдалося допомогти сотням людей, які потребували базових для життя речей», — підкреслив Андрій Комаріст, Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК».

Довідка:

АТ «ТАСКОМБАНК» — один з найстаріших комерційних банків України. Банк надає повний спектр фінансових послуг роздрібним клієнтам, малому і середньому бізнесу, а також лідер в обслуговуванні корпоративних клієнтів. Входить до ТОП-17 банків за розміром активів. ТАСКОМБАНК підтримує розвиток українського бізнесу, інвестуючи в реальний сектор економіки. Як соціально відповідальний бізнес банк протягом багатьох років є генеральним партнером Одеського Міжнародного Кінофестивалю; підтримує розвиток всеукраїнської волонтерської організації Code Club UA, яка навчає дітей основам програмування, а також молодіжної збірної Федерації баскетболу України.

Благодійний магазин Ласка сприяє розвитку ком'юніті в місті, організовуючи збір речей, щомісяця проводить екологічні заходи і лекції, залучаючи лідерів думок до проблеми. Це в свою чергу вирішує проблему роз'єднаності людей і сприяє об'єднанню та формуванню надійних зв'язків. Ласка є одним з перших соціальних бізнесів України, і у 2015 році стала кращим соціальним проектом року, а у 2018 зайняла перше місце в номінації "Екологія" всеукраїнської премії соціальних проектів - Social Project Award. За час існування магазином передано більше 300 000 кг речей у хоспіси, дитячі будинки, будинки пристарілих по всій Україні, профінансовано благодійні та соціальні проекти на суму понад 1 млн грн.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні