ТАС24 Бізнес увійшов до 20 найкращих онлайн банків для МСБ в країнах СНД і Кавказу
23.08.2019

ТАС24 Бізнес увійшов до 20 найкращих онлайн банків для МСБ в країнах СНД і Кавказу

ТАС24 Бізнес увійшов до 20 найкращих онлайн банків для МСБ в країнах СНД і Кавказу

Міжнародна асоціація SME Banking Club опублікувала перше дослідження ТОП-20 Business Online Banking 2019 і визнала ТАС24 Бізнес одним із найкращих серед банків 11 країн.

Новітні технології революційним чином змінюють світову банківську індустрію і очікування клієнтів від своїх фінансових установ стають високими як ніколи раніше. Саме тому міжнародна асоціація SME Banking Club провела дослідження функціонала онлайн-банків і назвала банки, які впровадили найбільш інноваційні цифрові рішення і зробили значний прогрес у розвитку та покращенні сфери банківського обслуговування клієнтів МСБ.

Банки були оцінені та проранжовані експертами SME Banking Club на основі аналізу функціоналу їх інтернет-продуктів і сервісів з у рахуванням клієнтських потреб у фінансових і нефінансових послугах з фокусом на потреби МСБ.

«З моменту народження ідеї створення першого онлайн банку для МСБ в Україні ми ставили собі за мету стати не просто «хорошим» банком, а справді найкращим. Продукти, які ми впроваджуємо, і технології, які використовуємо, - це завжди найвищий стандарт того, що зараз існує у світі, або навіть тільки з’являється. Ми знаходимось на вершині хвилі інновацій і тримаємо цю хвилю з кожною новою функцією, з кожним новим продуктом ТАС24 Бізнес. Але інновації для нас – не самоціль. Все, що ми створюємо, спрямовано на економію часу представників бізнесу та надання їм більшої зручності у всіх аспектах співпраці з банком. Отже, ми створюємо тільки корисні інновації, які дозволяють підприємцям приділяти весь свій час розвитку свого бізнесу, а не банкінгу», - коментує Олександр Ніколенко, керівник ТАС24 Бізнес.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні