ТАС24 Бізнес створив нову зручну функцію в Бухгалтерії онлайн – відправку звітів ФОП у податкову
23.08.2019

ТАС24 Бізнес створив нову зручну функцію в Бухгалтерії онлайн – відправку звітів ФОП у податкову

ТАС24 Бізнес створив нову зручну функцію в Бухгалтерії онлайн – відправку звітів ФОП у податкову

Відтепер звітність ФОПів у податкову відправляється сама, але тільки у тих, хто користується Бухгалтерією онлайн ТАС24 Бізнес  Потрібно просто зробити два кліки і всі підготовлені звіти відправляться прямо у податкову.

А готувати звіти з нами так само легко, як і відправляти! Бухгалтерія онлайн формує звіти, які податкове законодавство вимагає від ФОПів. І в залежності від вашої системи оподаткування та групи єдиного податку система створює ті звіти, які необхідні саме вам.
Коли звіт сформований, ви можете побачити, у якому вигляді його отримає податкова, - є зручна функція попереднього перегляду. І, нагадаємо, що Бухгалтерія онлайн абсолютно безкоштовна для наших клієнтів.

А якщо ви бажаєте присвятити весь свій час розвитку бізнесу і не займатись бухгалтерією взагалі - передайте її нам на повний аутсорс всього за 400 грн на місяць. Це дешевше і надійніше, ніж працювати з зовнішнім бухгалтером.

«Відправка звітності в податкову – це одна із багатьох зручних функцій, які має наша безкоштовна Бухгалтерія онлайн. Ми знаємо, що ФОПи не бажають витрачати час на бух. облік і при цьому розуміють всі ризики, пов’язані із співпрацею з зовнішніми бухгалтерами. Саме тому ми створили такий корисний інноваційний сервіс як Бухгалтерія онлайн, який дозволяє швидко, легко і самостійно вести бухгалтерію. А тепер ми постійно наповнюємо його новими функціями, щоб надати максимальну зручність і економію часу нашим клієнтам. І це далеко не остання корисна інновація в Бухгалтерії онлайн, зовсім скоро з’являться нові можливості», - коментує Олександр Ніколенко, керівник ТАС24 Бізнес.

Приєднуйтесь і підключайте безкоштовну Бухгалтерію онлайн у Бізнес каталозі або Бухгалтерію онлайн+!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні