Стандарт-Рейтинг: ТАСКОМБАНК у ТОП-3 банків із найбільш надійним рівнем депозитів
16.09.2019

Стандарт-Рейтинг: ТАСКОМБАНК у ТОП-3 банків із найбільш надійним рівнем депозитів

Стандарт-Рейтинг: ТАСКОМБАНК у ТОП-3 банків із найбільш надійним рівнем депозитів

16 вересня 2019 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». ТАСКОМБАНК, як і раніше, залишається єдиним банком з українським капіталом у ТОП-3 банків з найбільш надійним рівнем депозитів.

«За даними НБУ, у першому півріччі 2019 року ТАСКОМБАНК отримав прибуток у розмірі 123,276 млн грн, чистий процентний дохід склав 652 млн грн, а чистий комісійний дохід — 218,38 млн грн. Також, станом на 01.07.2019 року, частка NPL активів у кредитному портфелі банку була значно кращою, ніж у середньому по банківській системі, й досягала 15,51%», — повідомляє Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг».

Борис РАФАЛОВИЧ, директор Департаменту продажів роздрібних продуктів ТАСКОМБАНКУ, підкреслив, що депозити залишаються одним із основних інструментів захисту коштів від інфляції, рівень якої в липні 2019 року досягав 9,1%. А також, одним із найбільш популярних способів накопичення коштів — в кінці літа обсяг депозитних вкладів населення складав 527 млрд грн. Депозитний портфель фізичних осіб ТАСКОМБАНКУ за результатами 8 місяців 2019 року практично досяг 8 млрд грн.

«Наші клієнти та їх довіра до банку — це наш найцінніший ресурс. Цієї осені ми готові приємно дивувати своїх вкладників. До 30-річчя Банку ми пропонуємо всім бажаючим взяти участь в акції «Три, три, тридцять!» та виграти максимальний дохід по депозиту «Стабільний» — 30% річних. Для цього до 31 жовтня в будь-якому відділенні ТАСКОМБАНКУ відкриваючи депозит строком на 6, 9 чи 12 місяців необхідно обрати скретч-картку й стерти захисне поле. В кожного буде можливість виграти суперставку 30% чи отримати додатковий бонус від 0,3% до +3% до базової ставки за вкладом, — говорить Борис Рафалович. — Ми раді розділити цю святкову осінь разом з клієнтами та переконані, що цей сезон стане найприбутковішим для клієнтів ТАСКОМБАНКУ, адже додатковий бонус до депозиту виграє кожен».

Повну історію рейтингів АТ «ТАСКОМБАНК» дивіться на сайті агентства.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні