ТАС24 БІЗНЕС ДОДАВ НОВИЙ СЕРВІС ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРІЇ ДЛЯ СВОЇХ КЛІЄНТІВ
19.09.2019

ТАС24 БІЗНЕС ДОДАВ НОВИЙ СЕРВІС ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРІЇ ДЛЯ СВОЇХ КЛІЄНТІВ

ТАС24 БІЗНЕС ДОДАВ НОВИЙ СЕРВІС ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРІЇ ДЛЯ СВОЇХ КЛІЄНТІВ

Ми в ТАС24 Бізнес створили ідеальну безкоштовну Бухгалтерію Онлайн для ФОП, яка робить ведення бух. обліку легким та приємним, і Бухгалтерію Онлайн + , яка дозволяє передати всю бухгалтерію ФОПа на повний аутсорс. А відтепер пропонуємо нашим клієнтам зручне рішення для ведення бухгалтерії юридичних осіб - хмарна бухгалтерія від нашого партнера iBuh.Online.

iBuh.Online - це бухгалтерьский і податковий облік, контроль і управління бізнесом, подача звітності онлайн. Для клієнтів ТАС24 Бізнес ми зробили безшовну інтеграцію і авторизацію, отже все буде просто і зручно як завжди. А ще подарунок - 30 днів безкоштовного користування, щоб ви могли оцінити сервіс без ризику. Переваги ibuh.Online:

  1. Для роботи потрібні тільки браузер та інтернет - нічого не потрібно встановлювати на комп'ютер, навіть ключ електронного підпису можна використовувати від інших програм здачі звітності

  2. Сервіс працює цілодобово і доступний з будь-якої точки світу

  3. Сервіс «Обмін з ДФС» дозволяє здавати звітність в Державну фіскальну службу України, Державну службу статистики України прямо із додатку без перемикання на інші програми. ключ електронного підпису можна використовувати від інших програм здачі звітності

  4. Всю роботу по оновленню і підтримці додатків виконує провайдер сервісу - в сервісі у вас завжди остання версія.

  5. Працювати в сервісі надійно і безпечно. Ваші дані зберігаються в сучасному дата-центрі, а для передачі інформації через Інтернет використовується захищений протокол HTTPS, який передбачає надійне шифрування даних.Ваша інформація доступна тільки Вам або тим користувачам, яким Ви самі надасте відповідні права.

Клієнти ТАС24 Бізнес можуть підключити iBuh.Online через Бізнес-каталог. До речі, щотижня ми додаємо туди нові корисні сервіси на ексклюзивних умовах для того, щоб вам було зручніше вести бізнес. Користуйтесь :)!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні