ЗМІНА РЕЖИМУ РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
17.03.2020

ЗМІНА РЕЖИМУ РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

ЗМІНА РЕЖИМУ РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Фінансові послуги ТАСКОМБАНКУ доступні в повному обсязі.

У відділеннях Банку ви можете отримати усі необхідні послуги: оформити кредит, розмістити депозит, здійснити платежі та перекази, оформити платіжні та кредитні картки.

  • Відділення Банку здійснюють обслуговування клієнтів у всіх містах присутності з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 16-00. Детальніше.

  • Всі наші банкомати будуть безперебійно працювати і ви зможете отримати готівку в будь-який зручний для вас час.

  • Ми піклуємось про наших клієнтів та співробітників тому: скоротили кількість осіб, що можуть одночасно обслуговуватися у відділенні до 5. Просимо з розумінням поставитися до цієї ситуації; слідкуємо за станом здоров’я співробітників та дотримуємось необхідних санітарно-гігієнічних норм - дезинфікуємо приміщення та використовуємо засоби індивідуального захисту.

  • Задля вашої безпеки просимо мінімізувати відвідування відділень та радимо користуватися онлайн-сервісами для здійснення основних банківських операцій як приватним особам, так і бізнесу. Дистанційні канали обслуговування доступні всім клієнтам 24/7 та працюють безперебійно:

  • для фізичних осіб — TAS2U

  • для клієнтів МСБ — ТАС24 Бізнес

  • для корпоративного бізнесу — Комплекс електронного банкінгу

  • Тимчасові труднощі щодо видачі та продажу клієнтам доларів США пов’язані виключно з відсутністю поставки банкнот іноземної валюти в Україну через закриття кордонів та авіасполучення.

В ТАСКОМБАНКУ кожен може придбати безготівкову валюту без обмежень з подальшим її розміщенням на вклад. У той же час ми докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити відділення готівковою валютою.

Вся команда ТАСКОМБАНКУ працює в посиленому режимі, щоб забезпечити фінансовий комфорт і захист кожного нашого клієнта.

Слідкуйте за всіма новинами ТАСКОМБАНКУ також на нашій сторінці facebook.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні