ТАСКОМБАНК надає кредитні канікули за всіма картками
27.03.2020

ТАСКОМБАНК надає кредитні канікули за всіма картками

ТАСКОМБАНК надає кредитні канікули за всіма картками

Якщо ви не можете вчасно сплатити за кредитною карткою, наша пропозиція саме для вас! Розуміючи ситуацію, яка нині склалася в країні, ми вирішили підтримати простих українців та зменшити ваше фінансове навантаження.

Що таке кредитні канікули? Це відтермінування обов’язкового мінімального платежу за кредитною карткою протягом трьох місяців - до 31 травня 2020 року. Якщо ви з певних причин не можете сплачувати обов’язкові платежі за своєю кредиткою, ви можете не вносити щомісячний мінімальний платіж за своєю карткою. Вашу заборгованість не буде віднесено до категорії прострочених, також ми не будемо нараховувати жодних штрафів та комісій до кінця кредитних канікул.

Хто може скористатися кредитними канікулами? Скористатися пільгою зможуть всі власники кредиток ТАСКОМБАНКУ, які не мають простроченої кредитної заборгованості. Якщо ви не змогли сплатити обов'язковий платіж в березні, кредитні канікули ми підключити вам автоматично. Ви зможете продовжити користуватися кредитним лімітом, сплачувати покупки та знімати готівку.

Чи звільняють кредитні канікули від сплати зобов'язань за кредитом? Це тимчасове відтермінування платежів, отже з червня 2020 року вам необхідно буде повернутися до регулярного щомісячного графіку платежів.

Що треба пам’ятати на кредитних канікулах? Обов’язковий мінімальний платіж необхідно внести до 25 червня 2020 року. Під час кредитних канікул продовжує діяти нарахування відсотків за користування кредитом. Тому якщо у вас є можливість, рекомендуємо вам скористатися TAS2U для погашення кредитної заборгованості.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні