ТАСКОМБАНК проводить реструктуризацію кредитів для корпоративних клієнтів
03.04.2020

ТАСКОМБАНК проводить реструктуризацію кредитів для корпоративних клієнтів

ТАСКОМБАНК проводить реструктуризацію кредитів для корпоративних клієнтів

Корпоративні Клієнти ТАСКОМБАНКУ мають можливість отримати індивідуальні пропозиції щодо погашення кредитів на період карантину.

«Наразі дуже важливо підтримати наших клієнтів, — зазначила Рината Березнікова, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ. — Ми, зі свого боку, робимо все можливе, щоб мінімізувати та полегшити фінансовий тягар наших корпоративних VIP-Клієнтів у складний час та продовжуємо надавати кожному нашому Клієнту якісне та своєчасне обслуговування».

Реструктуризації підлягають кредити Клієнтів, які зазнали фінансових труднощів через обмежувальні заходи, пов’язані з пандемією, та не спроможні вчасно обслуговувати кредити.

Якщо Ви корпоративний Клієнт ТАСКОМБАНКУ і маєте необхідність реструктурувати діючий кредит, зверніться до Вашого персонального менеджера, який відповість на Ваші запитання, забезпечить оперативне прийняття рішення та його реалізацію.

Для ініціювання процедури реструктуризації кредиту необхідно надати документи:

  • звернення;
  • підтвердження фактів суттєвого тимчасового зниження доходів або ж припинення роботи.

З турботою про Вас, ми пропонуємо надати документи дистанційно через онлайн-канали Клієнт-Банку, без необхідності візитів у відділення.

Ми індивідуально визначаємо умови та строк реструктуризації, беручи до уваги економічні потреби кожного з позичальників. Варіанти реструктуризації передбачають створення найбільш вигідних умов для Клієнтів:

  • кредитні канікули;
  • капіталізація відсоткових платежів;
  • пролонгація кредиту;
  • відтермінування оплати основної суми заборгованості на визначений строк, тощо.

Банк індивідуально розглядає реструктуризацію кредитів, враховуючи фінансову звітність, поточний стан, вразливість галузі та підприємств до економічної кризи та перспективи їхнього відновлення.

Бажаємо здоров'я Вам та Вашим близьким!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні