Зимові свята у затишку та любові з ТАСКОМБАНКОМ
18.12.2020

Зимові свята у затишку та любові з ТАСКОМБАНКОМ

Зимові свята у затишку та любові з ТАСКОМБАНКОМ

Проведіть новорічні свята з турботою про своїх близьких і рідних. Ласкаво запрошуємо клієнтів Private banking до blanke city bistro, щоб скуштувати страви з найкориснішого молока буйволиць, приємно провести час з родиною та отримати смачні подарунки від клубу ТАС-Юніор і ресторану-партнера.

Сезон зимових свят – чарівна пора. Це час магії та веселощів для дітлахів і щасливі, наповнені турботою моменти для дорослих. Ми любимо новорічні свята за відчуття сімейного затишку, добрих емоцій та улюблені страви.

Клуб ТАС-Юніор ТАСКОМБАНКУ вітає своїх маленьких клієнтів з Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святами і спільно зі смачним партнером blanke city bistro підготував для клієнтів Private banking приємні подарунки. Завітайте до ресторану з 19.12.2020 по 07.01.2021 року та насолоджуйтеся смачною і корисною їжею усією родиною. Згадайте кодове слово* й отримайте комплімент від шефу до столу та солодкий подарунок для дітлахів.

blanke city bistro - незвичайний ресторан – це унікальне місце зі неймовірною атмосферою та збалансованим меню, де кожен знайде для себе щось до смаку та зможе спробувати свіжі продукти з буйволиної ферми. Це час турботи один про одного, тому саме молоко буйволиць допоможе підтримати імунну систему завдяки збалансованому вітамінному складу та унікальним корисними властивостями.

Будьте здорові та щасливі у прийдешньому році!

*Запитайте Вашого персонального менеджера про «чарівне» слово та отримайте смаколики для усієї сім’ї.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні