Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищий рівень надійності вкладів ТАСКОМБАНКУ
01.04.2021

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищий рівень надійності вкладів ТАСКОМБАНКУ

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищий рівень надійності вкладів ТАСКОМБАНКУ

30 березня 2021 р. Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) ТАСКОМБАНКУ на рівні 5 (найвища надійність). Серед публічних рейтингів на сьогодні оцінку 5 (найвища надійність) мають лише п'ять банківських установ.

Банківські депозити залишаються одним із найпоширеніших інструментів збереження та накопичення коштів серед населення, тому інтерес клієнтів до депозитних програм банку залишається стабільно високим. Нині розмістити кошти на депозит у ТАСКОМБАНКУ можна за кілька кліків у смартфоні через додаток TAS2U, навіть не виходячи з дому чи офісу, а ставки у нашому банку за результатами оглядів провідних сервісів порівняння банківських продуктів входять до переліку найприбутковіших депозитних програм на ринку. Зокрема, за даними фінансового видання dengi.ua нині ТАСКОМБНАК пропонує найвигідніші умови розміщення вкладів у доларах США строком на 12 місяців, депозити в євро на такий самий строк посідають другу позицію в дослідженні, а депозити в гривні входять у ТОП-5 прибуткових депозитів строком на три місяці.

«Ми працюємо на ринку понад 30 років та переконані, що відкритість, прозорий діалог та виконання взятих на себе зобов’язань є запорукою довіри наших клієнтів. Наразі свої кошти нам довіряють понад 129 тисяч клієнтів, а кошти фізичних осіб станом на 1 березня 2021 року перевищили 8 млрд гривень. Рейтинги міжнародних та українських агентств підтверджують впевненість наших клієнтів, у вірному виборі фінансового партнера», — коментує рейтинг Артур Муравицький, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ.

Повну історію рейтингів АТ «ТАСКОМБАНК» дивіться на сайті агентства.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні