Електронний документообіг – це найзручніше рішення для сучасного бізнесу
15.06.2021

Електронний документообіг – це найзручніше рішення для сучасного бізнесу

Електронний документообіг – це найзручніше рішення для сучасного бізнесу

ТАСКОМБАНК впроваджує нові сервіси до комплексу електронного банкінгу та розширює можливості бізнесу клієнтів. Підписання документів віддалено та без візитів у банк.

Управління фінансами займає багато часу та потребує клопіткої праці та уваги. ТАКСОМБАНК надає змогу своїм клієнта зосередитись на головному – на бізнесі, використовуючи сервіс Електронного документообігу.

Заощаджуйте час та ресурси. Оцініть зручність використання типових шаблонів договорів, економте час на їх узгодження та ресурси на зберігання друкованих екземплярів.

Вкладайте зусилля у розвиток бізнесу, підписуйте договори віддалено, без візиту до банку.

Ефективно плануйте бізнес-діяльність завдяки прозорому механізму узгодження договорів.

Будьте впевненими у дійсності та юридичній силі підписаних документів, адже вони підписуються електронним підписом як з боку банку, так і з боку клієнта.

Контролюйте робочі процеси. Відтепер контролювати результати роботи й швидкість виконання доручень керівників стане простіше, що збільшить продуктивність діяльності компанії.

«Минулий рік, попри всі складнощі, став каталізатором розвитку діджиталізації у банківській сфері. Нині впровадження нових фінансових технологій беззаперечний тренд сучасного банкінгу, а можливість використання мобільних пристроїв в управлінні як власними коштами, так і фінансами бізнесу одна з ключових вимог клієнтів. Ми прагнемо бути партнером, який підтримує розвиток бізнесу, надаючи для цього максимально зручні інструменти та забезпечуючи комфортні умови обслуговування. Саме тому ТАСКОМБАНК реалізує нові можливості у сфері дистанційного обслуговування, переваги якого, сподіваємось, вже скоро оцінять наші корпоративні клієнти», - розповідає Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Володимир Дубєй.

Відтепер усі користувачі комплексу електронного банкінгу ТАСКОМБАНКУ можуть значно простіше отримувати, створювати та зберігати документи не скануючи підписані копії. У будь-який зручний час направляти електронні документи в банк та не відволікатися на поїздки та зустрічі. Набагато швидше створювати, розсилати, обробляти документи, автоматично формувати реєстри, звіти і зведення.

Доступні функції для дистанційного обміну та підписання ЕП:

  • відкриття та обслуговуванням поточних рахунків
  • депозити
  • зарплатний проект
  • кредитні операції
  • корпоративні картки
  • банківські гарантії
  • підключення до ТАС Mobile
  • отримання фінансової звітності для підтвердження фінансового класу

Оптимізація процесів важлива складова управління бізнесом, а економія ресурсів – основний принцип діяльності свідомих та успішних керівників компаній.

Керуйте процесами та заощаджуйте час з комплексом електронного банкінгу ТАКСОМБАНКУ.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні