ТАСКОМБАНК відкрив у Львові нове корпоративне відділення
19.07.2021

ТАСКОМБАНК відкрив у Львові нове корпоративне відділення

ТАСКОМБАНК відкрив у Львові нове корпоративне відділення

14 липня 2021 року відбулось урочисте відкриття нового корпоративного відділення ТАСКОМБАНКУ №22 у місті Львові.

Одним із найактуальніших питань розвитку малого та середнього підприємництва є його належне фінансове обслуговування. Вдосконалення банківських послуг для клієнтів МСБ та комфортні умови для їх фінансового супроводження є пріоритетним завданням ТАСКОМБАНКУ. Втілюючи у життя стратегію з розвитку цього напрямку, ТАСКОМБАНК враховує потреби сучасного бізнесу, оновлює вже існуючі точки продажу регіональної мережі та відкриває нові відділення. Для зручності клієнтів у кожному корпоративному відділенні працюють виділені зони, а розгалуженість мережі філій постійно зростає охоплюючи всі регіони країни.

Одним з таких кроків стало відкриття нового корпоративного відділення №22 у місті Львові.

«Ми пропонуємо клієнтам малого та середнього бізнесу високий рівень обслуговування і повний спектр банківських послуг: комплексне обслуговування в рамках тарифних пакетів, фінансування бізнесу, у тому числі за державними програмами, депозити, зарплатні проєкти, послуги електронного банкінгу тощо. Відділення розташовано на першому поверсі сучасного офісного центру, має зручну транспортну розв’язку і просторий паркінг. Комфортне приміщення, зручне розташування, досвідчений персонал — тут створено всі умови, щоб запропонувати підприємцям якісний сервіс та найвигідніші рішення для розвитку їхнього біхнесу», — прокоментував подію Андрій Богатько, Директор Львівського відділення №22 ТАСКОМБАНКУ.

Запрошуємо до співпраці до Львівського відділення №22 за адресою: м. Львів, вул.
Графік роботи відділення: Понеділок - П'ятниця з 9:00 до 18:00.

Детальну інформацію, щодо роботи відділення та про актуальні банківські послуги Ви можете дізнатися зв'язавшись безпосередньо з відділенням: (032) 232 87 33

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні