Карта відділень ТАСКОМБАНКУ продовжує поповнюватись - відкрито нове відділення в Житомирі!
12.05.2022

Карта відділень ТАСКОМБАНКУ продовжує поповнюватись - відкрито нове відділення в Житомирі!

Карта відділень ТАСКОМБАНКУ продовжує поповнюватись - відкрито нове відділення в Житомирі!

ТАСКОМБАНК продовжує укріплювати фінансовий фронт: розвиває мережу відділень, втілюючи концепцію “Банк без бар'єрів”. Сьогодні, відкрило двері ще одне відділення нового формату в місті Житомир по вулиці Київській, 8.

“Попри складну ситуацію в країні ТАСКОМБАНК продовжує невпинно працювати, захищаючи фінансовий фронт України, щоб не лише забезпечити обслуговування клієнтів, а зробити його ще зручнішим та комфортнішим. Вдячні клієнтам та партнерам, що вони з нами, незважаючи на війну, загрозу життю та нелегку ситуацію в країні. Ми віримо в перемогу та повернення до звичного для нас усіх нам життя, комфортного та заможного”, - коментує Володимир Дубєй, Голова Правління ТАСКОМБАНКУ.

Нові відділення уособлюють сучасний підхід до банківського обслуговування - Банк без бар'єрів, щоб стати для клієнтів ще зручнішим та комфортнішим банком. Тут клієнти можуть обирати зручний для себе формат обслуговування: онлайн у зоні 24/7 чи безпосередньо в менеджера відділення. Оптимальне планування зон дозволяє заощадити час і водночас забезпечити необхідну приватність та зручність при наданні послуг.

З нагоди відкриття Житомирського відділення №149 ТАСКОМБАНК запровадив низку акційних пропозицій:

  • Фізичні особи у відділенні, можуть Отримати додаткові бонуси від 0,25% до 1% річних за депозитами у гривні протягом двох місяців з дати відкриття відділення. Протягом трьох місяців — маючи кредитну картку ТАСКОМБАНКУ, сплачувати комунальні платежі в касі лише за 1 гривню.

  • Підприємці перші три місяці можуть відкрити рахунок без плати за обслуговування.

Відділення працює з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 18-00 (каса до 17-30).

Запрошуємо до співпраці. Разом зможемо все!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні