ТАСКОМБАНК розпочав виплату коштів вкладникам АТ «МЕГАБАНК»
22.06.2022

ТАСКОМБАНК розпочав виплату коштів вкладникам АТ «МЕГАБАНК»

ТАСКОМБАНК розпочав виплату коштів вкладникам АТ «МЕГАБАНК»

ТАСКОМБАНК є банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та здійснює виплати гарантованих сум вкладів клієнтам АТ «МЕГАБАНК».

21 червня 2022 року фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав виплати коштів вкладникам АТ «МЕГАБАНК» за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 03 червня 2022 року та за договорами банківського рахунку (поточні рахунки). Кошти можна отримати у відділеннях ТАСКОМБАНКУ.

Нагадуємо, що на період дії воєнного стану в Україні та трьох місяців після його припинення чи скасування Фонд гарантування вкладів відшкодовує кожному вкладнику банку кошти в повному розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані станом на кінець дня, що передує дню початку процедури виведення банку з ринку, крім випадків, передбачених частиною четвертою статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Щоб отримати кошти:

  • зверніться до одного з відділень ТАСКОМБАНКУ (перелік працюючих відділень);

  • при собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу та ідентифікаційний код (ІПН) ;

Важливо! Відповідно до затверджених Національним банком України обмежень на зняття готівки під час воєнного стану клієнти можуть отримати кошти у межах 100 000 гривень на день.

У разі виникнення запитань зв'язатися з ТАСКОМБАНКОМ можна за телефонами контакт центру 0 800 503 580 (зі стаціонарних телефонів) або 8778 з мобільного.

Консультацію від працівників інформаційно-консультаційного центру Фонду гарантування вкладів вкладники можуть отримати через соціальні мережі:

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні