ТАСКОМБАНК виплачує кошти вкладникам АТ «МЕГАБАНК»
27.07.2022

ТАСКОМБАНК виплачує кошти вкладникам АТ «МЕГАБАНК»

ТАСКОМБАНК виплачує кошти вкладникам АТ «МЕГАБАНК»

ТАСКОМБАНК є банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та здійснює виплати гарантованих сум вкладів клієнтам АТ «МЕГАБАНК».

⠀ З 26 липня 2022 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав виплати з відшкодування коштів вкладникам АТ «МЕГАБАНК»:

  • за договорами банківського вкладу незалежно від дати їх закінчення;

  • продовжуються виплати вкладникам за договорами банківського рахунку (поточні рахунки). ⠀

Нагадуємо, що на період дії воєнного стану в Україні та трьох місяців після його припинення чи скасування Фонд гарантування вкладів відшкодовує кожному вкладнику банку кошти в повному розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані станом на кінець дня, що передує дню початку процедури виведення банку з ринку, крім випадків, передбачених частиною четвертою статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Відшкодовуються кошти в повному розмірі вкладу, включно з відсотками, нараховані станом на кінець дня 2 червня 2022 року. Вклади в іноземній валюті відшкодовуються у гривні за курсом НБУ, встановленим на кінець дня 2 червня 2022 року. ⠀

Щоб отримати кошти:

  • Зверніться до одного з відділень ТАСКОМБАНКУ.

  • При собі необхідно мати паспорт та ІНН або інший документ, що посвідчує особу. ⠀ Відповідно до затверджених НБУ обмежень на зняття готівки під час воєнного стану клієнти можуть отримати кошти у межах 100 000 гривень на день. ⠀

У разі виникнення запитань зв'язатися з ТАСКОМБАНКОМ можна за телефонами контакт центру 0 800 503 580 (зі стаціонарних телефонів) або 8778 з мобільного.

Зв’язатися з інформаційно-консультаційним центром Фонду гарантування вкладів:

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні