Автоцивілка online: страхування транспортних засобів за 5 хвилин
22.09.2022

Автоцивілка online: страхування транспортних засобів за 5 хвилин

Автоцивілка online: страхування транспортних засобів за 5 хвилин

Придбання онлайн електронного полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦПВ) – це максимально легкий та швидкий спосіб застрахувати своє авто з будь-якого куточка України. Електронна автоцивілка є офіційним документом, який неможливо підробити. Він має таку саму юридичну силу, що і поліс, виписаний на офіційному бланкові. За бажанням поліс в форматі PDF можна буде роздрукувати, проте для повноцінного користування його достатньо зберігати у смартфоні чи на планшеті.

Оформлення автоцивілки робиться у кілька простих кроків. Перше – заповнення обов’язкових параметрів: це номер транспортного засобу (або вказання його категорії та об’єму двигуна), а також місце реєстрації власника. Онлайн-калькулятор розрахує вартість автоцивілки і запропонує найвигідніші варіанти страхування від перевірених компаній-партнерів. Після обрання свого варіанту залишиться тільки заповнити дані для договору та сплатити послугу онлайн.

Вже за кілька хвилин на вказаний e-mail прийде лист з електронним документом , який можна використовувати в разі виникнення непередбачуваних ситуацій на дорозі. Цей поліс підписується цифровим підписом страховика, який має юридичну силу звичайного підпису з мокрою печаткою. Одразу після оформлення документ потрапляє до баз страхової компанії та Моторно-транспортного страхового бюро України (МТСБУ).

Оформити електронний поліс можна за посиланням.

Контакт-центр АТ «ТАСКОМБАНК» 0 800 503 580

Для автовласників, які планують поїздки за межі України, також доступне онлайн-оформлення Зеленої карти.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні