ТАСКОМБАНК підключає інтернет-еквайринг під 1,3% від суми транзакцій
29.09.2022

ТАСКОМБАНК підключає інтернет-еквайринг під 1,3% від суми транзакцій

ТАСКОМБАНК підключає інтернет-еквайринг під 1,3% від суми транзакцій

При підключенні інтернет-еквайрингу від ТАСКОМБАНКУ тариф становить 1,3% від суми транзакцій.

Інтернет-еквайринг від ТАСКОМБАНКУ дає бізнесу можливість цілодобово приймати платежі від власників карток VISA та MasterCard з усього світу. Його підключення дає доступ як до класичної оплати, так і до інших методів: інвойсингу, рекурентних платежів, ApplePay та GooglePay. Всі розрахунки відбуваються максимально швидко та безпечно.

Легка та швидка інтеграція платіжної форми відбувається завдяки понад 30 плагінам для найпопулярніших систем управління контентом (CMS). У разі, якщо плагіна для вашої CMS немає, співробітники банку також готові допомогти у налаштуванні платіжної системи. Управляти платежами, вивчати аналітику та звіти, налаштовувати магазин під різні потреби допоможе зручний особистий кабінет. Серед інших можливостей – резервування суми на рахунку платника, а також зберігання даних карток у вигляді токенів, аби клієнтам не потрібно було щоразу їх вводити.

Підключення та обслуговування інтернет-еквайрингу від ТАСКОМБАНКУ безкоштовне. Комісія у 1,3% від суми транзакцій – єдине передбачене відрахування на користь банку за користування послугою.

Для коректної інтеграції платіжної системи в дизайн сайту або додатка передбачені різні візуальні шаблони, що забезпечують легку адаптацію під різні пристрої . Крім того, завжди можна створити власний шаблон за допомогою АРІ.

Підключити прийом оплат для свого бізнесу можна за посиланням.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні