Підтримка малого та середнього бізнесу – ключовий пріоритет діяльності ТАСКОМБАНКУ
07.11.2022

Підтримка малого та середнього бізнесу – ключовий пріоритет діяльності ТАСКОМБАНКУ

Підтримка малого та середнього бізнесу – ключовий пріоритет діяльності ТАСКОМБАНКУ

Підтримка малого та середнього бізнесу – пріоритетний напрямок діяльності ТАСКОМБАНКУ. І в часи випробувань, коли вітчизняні підприємства істотно постраждали від війни та бойових дій, відбувається повна синергія між банківським сектором та клієнтами – фактично ми підтримуємо один одного. ТАСКОМБАНК максимально активно спілкується з клієнтами і прислухається до їх міркувань щодо майбутнього та ефективних інструментів розвитку. Також ТАСКОМБАНК є учасником низки бізнес-спільнот, які ведуть діалог із державними та приватними структурами, представляючи інтереси українського бізнесу. Зокрема, таких як Конфедерації будівельників України та Федерації роботодавців України.

Водночас ТАСКОМБАНК пропонує зручні та прибуткові банківські продукти для бізнесу. Зокрема, для клієнтів, які бажають отримувати додатковий прибуток, ТАСКОМБАНК пропонує гнучкі інструменти накопичення у вигляді депозитних продуктів, що дозволяють ефективно розпоряджатися коштами, отримуючи при цьому додатковий дохід:

Овернайт - розміщення на депозитному рахунку тимчасово вільних на одну ніч/вихідні/свята.

Строковий депозит - клієнтам, що мають тимчасово вільні кошти та хочуть розміщувати їх на тривалий термін.

Вклад на Вимогу - зручний спосіб акумулювати залишки коштів і отримати прибуток на окремий рахунок з вільним доступом.

У разі необхідності отримання додаткових консультацій ви можете звернутися до свого персонального менеджера у відділенні або до контактного центру банку: (044) 290-97-77

Детальніше з пропозиціями Банку для підприємців можна ознайомитися за посиланням: https://tascombank.ua/smb/deposits

Разом зможемо все

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні