ТАСКОМБАНК відкрив нове відділення в Кривому Розі
17.01.2023

ТАСКОМБАНК відкрив нове відділення в Кривому Розі

ТАСКОМБАНК відкрив нове відділення в Кривому Розі

ТАСКОМБАНК продовжує розширення мережі відділень по всій Україні. З 17 січня відкриває свої двері ще одне нове відділення банку в Кривому Розі Дніпропетровської області – на проспекті Гагаріна, 15.

«За десять воєнних місяців минулого року ми вже відкрили вісім нових відділень, в тому числі в тих містах, де раніше банк не був присутній фізично. Попри всю зручність дистанційних каналів ми усвідомлюємо, що через різні обставини не всі і не завжди можуть ними користуватися. Тому незважаючи на виклики воєнного часу ми продовжимо розширювати географію відділень ТАСКОМБАНКУ, аби надати максимально якісний сервіс кожному клієнту. Особливо там, де банківські послуги затребувані найбільше», – зазначив Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Артур Муравицький.

Графік роботи Криворізького відділення №124:

  • з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 18:00 (каса до 17:30)
  • субота та неділя – вихідні дні

У відділенні також доступна зона самообслуговування, де клієнти можуть самостійно виконувати банківські операції. Вона працюватиме за графіком відділення.

Криворізьке відділення №124, як і інші відділення ТАСКОМБАНКУ, є універсальним. В ньому може отримати повний спектр послуг і фізична, і юридична особа.

Це відділення стало 91-им відділенням ТАСКОМБАНКУ, яке сьогодні надає послуги в українських містах, і другим, відкритим у Кривому Розі. Загалом в Дніпропетровській області мережа банку відтепер налічує 12 відділень: окрім двох криворізьких, сім відділень зараз працюють у Дніпрі і по одному – в Кам’янському, Новомосковську та Павлограді.

З повним переліком відділень і графіком їх роботи можна ознайомитися за посиланням.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні