Володимир Дубєй: «Ми загартовані та готові до нових викликів»
29.03.2023

Володимир Дубєй: «Ми загартовані та готові до нових викликів»

Володимир Дубєй: «Ми загартовані та готові до нових викликів»

Попри негативний вплив війни, через яку українські банки втратили частину клієнтів, ТАСКОМБАНК знайшов можливості залишатися прибутковим і має гарну ліквідність. Навіть при тому, що у воєнний рік він направив понад 2 млрд грн у резерви під потенційні кредитні ризики та повністю повернув рефінансування НБУ в розмірі 3,3 млрд грн.

На цьому під час наради за результатами роботи в 2022 році наголосив Голова Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир Дубєй.

Участь у підсумковій зустрічі в Полтаві взяли директори всіх відділень, а також керівники ключових підрозділів банку: вони відзвітували про результати діяльності по всіх основних напрямках, розповіли про реалізацію нових проєктів і затвердили плани на 2023 рік.

«Головне, що ми всі на місці: саме завдяки цьому ми вистояли. Стійкість банку – заслуга нашого колективу, який залишився в Україні та ефективно працює у надскладних умовах. Банківська система змінюється, але ми загартовані та готові до нових викликів. Це дає нам можливість не чекати кращих часів, а зосередитися на нових можливостях», - зазначив керівник ТАСКОМБАНКУ.

За словами Володимира Дубєя, стратегія ТАСКОМБАНКУ на 2023 рік передбачає активний розвиток, зокрема, відкриття нових відділень. Він підкреслив, що з початку повномасштабного вторгнення банк відкрив вже 10 відділень і ще стільки ж прагне відкрити до кінця цього року. Сьогодні відділення ТАСКОМБАНКУ обслуговують клієнтів по всій Україні, в тому числі продовжують працювати в Херсоні, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві, Покровську та інших містах, які сьогодні найбільше потерпають від ворожих атак.

«Ми віримо в ЗСУ і тому маємо амбітні плани. Наші пріоритети в 2023 році – це забезпечення безперервної діяльності банку, подальше покращення якості активів і збільшення кредитного портфеля, зростання пасивів. Ми маємо стати основним обслуговуючим банком для своїх клієнтів і будемо активно продовжувати залучати нових. Будемо кредитувати бізнес і фізичних осіб та націлені на повернення обсягів кредитування до довоєнного рівня» - заявив Голова Правління ТАСКОМБАНКУ.

У роботі з підприємствами банк зосереджений на фінансуванні реального сектору економіки. Це інвестиції в обладнання та створення нових робочих місць, поповнення обігового капіталу. Якірними інструментами визначені факторинг і лізинг, передусім зворотній. Також банк розвиватиме послуги для фізичних осіб – зокрема, заставне кредитування, в тому числі іпотечне.

Серед інших планів в поточному році – подальша оптимізація та автоматизація бізнес-процесів, а також технологічний розвиток. Банк планує зробити ефективнішим електронний документообіг в роботі з клієнтами, розвиватиме та розширюватиме функціонал мобільного застосунку TAS2U. В ньому вже сьогодні можна вирішити більшість поточних питань і дистанційно отримати віртуальну картку Very Card. Подальші плани розвитку TAS2U серед іншого передбачають впровадження функціоналу для торгівлі цінними паперами, а також створення нового сервісу для нумізматів.

Приємним сюрпризом для колективу також став виступ великих друзів ТАСКОМБАНКУ з гурту «Без обмежень». Музиканти зіграли всі свої головні хіти в акустичному виконанні зі струнним квартетом.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні