Акція для клієнтів малого та середнього бізнесу з безготівкових операцій за картками Mastercard Business Debit від АТ «ТАСКОМБАНК»
08.04.2021

Акція для клієнтів малого та середнього бізнесу з безготівкових операцій за картками Mastercard Business Debit від АТ «ТАСКОМБАНК»

Акція для клієнтів малого та середнього бізнесу з безготівкових операцій за картками Mastercard Business Debit  від АТ «ТАСКОМБАНК»

ТАСКОМБАНК спільно з Mastercard проводить акцію для клієнтів малого та середнього бізнесу. З 12 квітня по 5 липня 2021 року розраховуйтесь бізнес-картками та беріть участь розіграші сучасного ноутбука!

Хто бере участь у акції?

  • особи, які здійснюють підприємницьку діяльність та є представниками підприємств сегменту малого та середнього бізнесу, які мають або під час періоду Акції відкрили основну або додаткову корпоративну картку від ТАСКОМБАНКУ.

Як стати учасником акції?

  • мати відкриту корпоративну картку від ТАСКОМБАНКУ або відкрити та активувати нову основну або додаткову картку;
  • в період з 12 квітня 2021 року по 05 липня 2021 року здійснити за допомогою корпоративної картки оплату товарів та послуг на суму від 500,00 грн;
  • участь у акції здійснюється автоматично.

Як визначається переможець?

  • серед учасників визначаються учасники акції, які здійснили найбільшу кількість транзакцій сумою від 500 гривень, здійснених за допомогою корпоративної картки.
  • по завершенні періоду проведення акції за результатами підрахунку кількості транзакцій визначається 1 переможець акції, в особі фізичної особи керівника юридичної особи, до рахунку якого було емітовано корпоративну картку .

Яка винагорода чекає на переможця?

  • переможець, який виконає умови акції та здійснить найбільшу кількість транзакцій, отримає ноутбук.

Офіційні правила акції

Акція проводиться на всій території України, крім АР Крим та території проведення ООС.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні