Чи варто оформляти дитині банківську картку?
13.07.2021

Чи варто оформляти дитині банківську картку?

Чи варто оформляти дитині банківську картку?

Готівкові розрахунки поступаються місцем безготівковим платежам. Однак чи варто оформляти дитині банківську карту, і які можливості вона відкриває для дітей та їх батьків?

Олег Поляк, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ

Сучасне покоління, яке з пелюшок розбирається в техніці, з легкістю встановлює ігри на смартфони й знаходить у мережі улюблені мультфільми, так само потребує сучасного фінансового виховання. В Європі, наприклад, батьки вже давно використовують банківські картки, щоб навчити дітей правильно розпоряджатися грошима і підвищити їх фінансову грамотність.

Оформлення картки для дитини дозволить їй розвинути навички планування власного бюджету, навчить відповідальності та контролю власних витрат. З точки зору батьків, якщо порівнювати з готівкою, платіжна картка — безпечніший варіант. Картку ніхто не забере, а якщо дитина її втратить, картку завжди можна заблокувати, зберігши кошти. Крім цього, дитяча картка підключена до інтернет-банкінгу, що дає можливість контролювати витрати дитини і в разі необхідності підтримати своє чадо фінансово. Особливо актуально це для підлітків, які їдуть на навчання закордон.

Послуга відкриття дитячої картки давно користується попитом серед клієнтів Private banking ТАСКОМБАНКУ й стала частиною програми нашого клубу «ТАС-Юніор», в рамках якого ми проводимо екскурсії по банку для дітей, організовуємо дозвілля для всієї родини та пропонуємо навчальні програми.

Наші клієнти мають можливість відкрити картку дитині як додаткову картку до власного рахунку. Важливо, що це іменна персоналізована елітна картка преміум класу. Це може бути картка Gold, Platinum, Mastercard World Elite або Visa Infinite на розсуд батьків з можливістю безконтактної оплати та використання електронних гаманців Apple Pay або Google Pay.

Дитяча картка відкриває перед юними користувачами практично такі ж переваги, як і перед їхніми батьками: додаткові послуги й сервіси в аеропортах, спеціальні знижки та бонуси в рамках програм лояльності платіжних систем. Власне, дитина може себе відчути повноцінним клієнтом банку. Вік дітей при цьому не обмежується, картку ТАСКОМБАНК відкриває на розсуд батьків.

Джерело: Maanimo

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні