FinAwards 2021: ТАСКОМБАНК отримав бронзу в номінації «Програми лояльності»!
26.05.2021

FinAwards 2021: ТАСКОМБАНК отримав бронзу в номінації «Програми лояльності»!

FinAwards 2021: ТАСКОМБАНК отримав бронзу в номінації «Програми лояльності»!

21 травня на церемонії нагородження премії FinAwards 2021 cайти «Мінфін» і Finance.ua традиційно нагородили найкращих фінансистів та назвали найяскравіші фінансові продукти року. За результатами конкурсу, ТАСКОМБАНК отримав бронзову нагороду в номінації «Програми лояльності»!

Роздрібний банківський ринок залишається одним із найдинамічніших у сфері фінансових послуг. Сьогодні, щоб залишатися серед лідерів цього ринку і утримувати високий рівень обслуговування клієнтів потрібно не просто йти в ногу з часом, а й трохи випереджати його. Саме тому ТАСКОМБАНК втілює концепцію open banking, покращує клієнтський досвід та постійно вдосконалює продукти.

«Картки – це найцікавіша ділянка в ритейлі, але й конкуренція тут найсерьозніша. Ми багато вкладаємо в дизайн та наповнення карток — нам важливі враження клієнта від нашого продукту. Нині наші картки «Велика п’ятірка» та «Pudra card» визнані одними з кращих за умовами лояльності, ажде ми пропонуємо насправді цікаві умови. Зокрема, даємо кешбек 2%, не обмежуємо його 500 грн на місяць, беремо на себе податки, тобто клієнт може в 1,5 рази більше отримувати грошей і не думати про категорії, в яких здійснює покупки. Минулого року ми збільшили грейс-період до 62 днів, а тепер готуємось зробити картки більш цікавими для клієнтів, починаючи від дизайну і закінчуючи наповненням», — підкреслив Артур Муравицький, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНК.

Нагадаємо, що FinAwards — це щорічний конкурс, заcновниками якого є «Мінфін» та finance.ua. Його мета – визначити кращі роздрібні банки та продукти. Ключовими критеріями під час відбору банків є досягнення фінустанов чи їх представників у розвитку роздрібних продуктів, запровадженні нових технологій та підвищенні стандартів сервісу за результатами минулого року.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні