Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск облігацій ТОВ «ІНТЕРДЖУС»
31.08.2021

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск облігацій ТОВ «ІНТЕРДЖУС»

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск облігацій ТОВ «ІНТЕРДЖУС»

ТАСКОМБАНК виступив андеррайтером приватних випусків облігацій ТОВ «ІНТЕРДЖУС». 26 серпня компанія зареєструвала у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) облігації серій А, В, С номінальною вартістю 1 млн доларів США кожна серія загальним обсягом 3 млн доларів США.

Емітент планує розпочати первинне розміщення облігацій найближчим часом після депонування глобального сертифіката випуску в Національному депозитарії України.

Відповідно до Рішень про емісію облігацій, термін обігу всіх випусків – 5 років. За облігаціями передбачена щорічна оферта - можливість дострокового викупу. Номінальна ставка на перший рік обігу облігацій встановлена у розмірі 4,5% річних із щорічним переглядом на рівні не менше 1% річних та не більше 15% річних.

ТОВ «ІНТЕРДЖУС» було засновано у 2019 році – це виробник фруктових та овочевих соків, інших видів перероблення та консервування фруктів і овочів. Емітент забезпечує споживачів на ринку України, а також ринках Європи, США, Азії якісною продукцією, що виготовлюється з екологічно чистої сировини, у відповідності з найновішими досягненнями в технологіях переробки овочів та фруктів. Вигідне географічне розташування в південній частині України забезпечує можливість відправки продукції автомобільним, залізничним та морським транспортом. Компанія використовує сучасне обладнання для виробництва концентрованого яблучного соку: B&P Engineering, Flottweg, Klein, NETZSCH, Boema.

ТАСКОМБАНК – лідер на ринку корпоративних цінних паперів, має вдалий досвід залучення інвестицій для своїх клієнтів через випуски облігацій. У поточному році банк запропонував ринку цінні папери номіновані у гривні –ТАС-ЕНЕРГІЯ та ДНІПРОМЕТИЗ, а у іноземній валюті – ТАС-ЛОГІСТИК, ІНТЕРДЖУС. Серед пропозицій також корпоративні облігації інших емітентів: УЛФ-ФІНАНС, 1БАНК.

Нагадуємо, що в обігу перебувають облігації ТАСКОМБАНКУ серій F, G, I та J загальним обсягом 400 млн грн. Облігації серії G, I, J стали першими в історії України облігаціями, що були випущені за правилами, адаптованим до стандартів ЄС, наразі доступні для придбання на вторинному ринку - як біржовому, так і позабіржовому.

За даними фондової біржі ПФТС, облігації ТАСКОМБАНКУ є найбільш ліквідними корпоративними облігаціями. ТАСКОМБАНК, як емітент, сьогодні має можливість укладати угоди зі своїми облігаціями на біржі безпосередньо, що забезпечує високу швидкість укладання угод і розміщення коштів інвестора в цей інструмент на термін від 1 дня до 1 року за конкурентними порівнюючи з депозитами відсотками прибутковості.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні