Нове преміальне відділення для клієнтів Private banking і VIP Corporate відкрилося у Львові
25.06.2021

Нове преміальне відділення для клієнтів Private banking і VIP Corporate відкрилося у Львові

Нове преміальне відділення для клієнтів Private banking і VIP Corporate відкрилося у Львові

ТАСКОМБАНК запрошує клієнтів Private banking та VIP-корпоративного напрямку на обслуговування до нового преміального відділення закритого типу в м. Львів.

ТАСКОМБАНК відкрив нове преміальне відділення закритого типу для Private banking і VIP-корпоративних клієнтів у затишному парку, львівській Цитаделі, за адресою: вул. Грабовського, 11.

Цінність особистого спілкування, як ніколи важлива для ділових клієнтів, тому ТАСКОМБАНК розширює мережу преміальних відділень обслуговування VIP-клієнтів у регіонах.

Львівське відділення №118 розташоване в історичній споруді 1852 року в парковій зоні поруч з центром. Львівська Цитадель — фортифікаційна споруда у Галицькому районі Львова, звідки відкривається чудовий краєвид на місто Старого Лева.

Нове VIP-відділення відрізняється затишною й комфортною атмосферою, що задовільнить вимоги найвибагливіших поціновувачів, а набір послуг та сервісів відповідає усім стандартам преміального банкінгу: сучасний депозитарій, обладнана кімната для перерахунку, кілька затишних переговорних кімнат, зручна парковка. Персональні менеджери забезпечать обслуговування приватних і корпоративних інтересів клієнтів на найвищому рівні: універсальні експерти в фінансово-банківській сфері допоможуть в управлінні активами, розвитку бізнесу та інвестуванні власних коштів. Унікальний підхід у роботі з власниками бізнесу, що поєднує обслуговування приватного капіталу клієнтів та їх бізнесу, надає беззаперечні переваги клієнтам Рrivate banking ТАСКОМБАНКУ.

У VIP-відділеннях та центрах VIP-обслуговування клієнтам доступний ексклюзивний набір банківських послуг, орієнтованих на вирішення особистих фінансових питань, а також бізнес-завдань. Це елітні платіжні картки, спеціальні кредитні й депозитні програми, поcлуги інвестування та інші необхідні продукти. Кваліфіковані персональні менеджери працюють з різними інструментами та зможуть підібрати найефективніші рішення у сфері фінансового та інвестиційного управління.

«ТАСКОМБАНК один з небагатьох на ринку фінансових послуг, який активно розвиває унікальний підхід у роботі з VIP-клієнтами. Втілюючи програму преміального банківського обслуговування - Private banking, ми вбачаємо перспективу у розширенні мережі закритих відділень для Рrivate banking та VIP-корпоративних клієнтів. Львів - одне з найрозвиненіших міст країни, тому природньо, що саме тут ми відкриваємо наступне преміальне відділення. Наші клієнти у західному регіоні потребують комфортних умов обслуговування, і ми раді, що маємо змогу запропонувати їм переваги Рrivate-сервісу вже за новою адресою. Наразі ми пропонуємо послуги Рrivate banking у Києві, Дніпрі, Львові, Полтаві, Харкові, Одесі та Кропивницькому», — зазначив Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Олег Поляк.

Завітайте до нового VIP-відділення у львівській Цитаделі та відчуйте переваги преміального банкінгу від ТАСКОМБАНКУ.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні