Нові можливості для клієнтів ТАСКОМБАНКУ – інвестуйте з надійним партнером і примножуйте свій капітал
14.09.2020

Нові можливості для клієнтів ТАСКОМБАНКУ – інвестуйте з надійним партнером і примножуйте свій капітал

Нові можливості для клієнтів ТАСКОМБАНКУ – інвестуйте з надійним партнером і примножуйте свій капітал

Ми піклуємося про добробут клієнтів Private banking ТАСКОМБАНКУ й завжди шукаємо шляхи збереження та примноження їхніх статків. Коли ситуація на ринку ОВДП показує негативну динаміку, а відсотки за вкладами стрімко знижуються - ТАСКОМБАНК надає вигідні умови для інвестування з привабливою доходністю.

Відтепер наші клієнти мають унікальні можливості інвестувати у підприємства потужної фінансово-промислової Групи «ТАС» та нарощувати свій капітал.

Як інноваційна компанія, Група «ТАС» веде свій бізнес відповідно до сучасних світових стандартів, забезпечуючи високі норми прибутковості акціонерного капіталу, сприяючи розвитку ринків, на яких вона присутня, та задовольняючи потреби клієнтів. Клієнти ТАСКОМБАНКУ мають привілеї –можливість вигідно інвестувати в облігації компаній Групи «ТАС» та примножувати свій капітал. Ми розширюємо межі інвестування – з ТАСКОМБАНКОМ та Interactive Brokers клієнти Private banking стають учасниками світового фондового ринку та мають можливість інвестувати в акції міжнародних емітентів. З нами легко купити акції міжнародних компаній та стати міжнародним інвестором.

«Уся наша діяльність спрямована на те, щоб подбати про капітал клієнтів: зберегти та примножити, — коментує Олег Поляк, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ. – Ми розуміємо, що сьогодні наші клієнти потребують більш прибуткових інструментів ніж депозити чи покупка ОВДП, тому ми пропонуємо нові інструменти з привабливою дохідністю. Інвестуючи у підприємства Групи «ТАС», клієнти формують свій інвестиційний портфель в залежності від цілей та збільшують свої статки».

Долучайтесь до інвестиційної діяльності та інвестуйте разом із Вашим надійним партнером — ТАСКОМБАНКОМ. Більше інформації у вашого Персонального менеджера.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні