Офіційне відкриття нового VIP-відділення у Полтаві
24.03.2021

Офіційне відкриття нового VIP-відділення у Полтаві

Офіційне відкриття нового VIP-відділення у Полтаві

ТАСКОМБАНК реалізує свою стратегію розширення мережі преміальних відділень, акцентуючи увагу на індивідуальному обслуговуванні, та відчиняє двері нового VIP-відділення у Полтаві для Private banking та корпоративних клієнтів.

У середині березня ТАСКОМБАНК відкрив нове преміальне відділення у місті Полтава та запросив клієнтів на урочисте відкриття. Гостей зустрічали керівники Банку – Володимир Дубєй, Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК» та Олег Поляк, Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК». На святкування за новою адресою (вул. Гагаріна, 5) завітали клієнти Private banking та VIP-корпоративного бізнесу – представники промислової, сільськогосподарської, нафто перероблювальної галузей та інші. Голова Правління привітав колег з подією та подякував клієнтам за довіру та довгострокову співпрацю. Володимир Володимирович підкреслив, що відкриттю нового відділення сприяло те, що клієнти віддають перевагу саме ТАСКОМБАНКУ та впродовж багатьох років залишаються з Банком. Створення більш комфортних умов обслуговування та індивідуальне вирішення питань клієнтів – це важливі чинники вдосконалення та покращення роботи всієї фінансової установи.

«Сучасні реалії підштовхують нас швидше налаштовуватися на цифрові методи роботи, інвестувати у розвиток діджиталізації та дистанційних засобів комунікації, – коментує Голова Правління Володимир Дубєй. – Але ми, як і раніше, особливу увагу приділяємо саме особистому спілкуванню та індивідуальному обслуговуванню клієнтів. Щодня персональні менеджери ТАСКОМБАНКУ сприяють вирішенню фінансових питань з бізнесу та особистих коштів, а також надають клієнтам відчуття впевненості та стабільності сьогодення».

VIP-відділення закритого типу відрізняються особливим авторським дизайном, комфортом та підвищеним рівнем безпеки. Відтепер корпоративні та Private banking клієнти Полтави і області зможуть вирішувати свої фінансові та бізнес питання у самому серці міста. Полтавське відділення №116 відповідає усім стандартам преміального банкінгу: має сучасний депозитарій, обладнану кімнату для перерахунку, кілька затишних переговорних кімнат, зручну парковку. А персональні менеджери забезпечать обслуговування приватних і корпоративних інтересів клієнтів на найвищому рівні: універсальні експерти в фінансово-банківській сфері допоможуть в управлінні активами, розвитку бізнесу та інвестуванні власних коштів. Цей унікальний підхід у роботі з власниками бізнесу, що поєднує обслуговування приватного капіталу клієнтів та їх бізнесу, надає беззаперечні переваги клієнтам ТАСКОМБАНКУ.

«У Полтавському регіоні ТАСКОМБАНК обслуговує багато приватних осіб та провідних компаній, тому було прийняте рішення відкрити окреме преміальне відділення для Рrivate banking та VIP-корпоративних клієнтів у серці Полтави. Ми прагнемо надавати найкращі умови обслуговування. Впевнені, що нове відділення сподобається VIP-клієнтам, які раніше відвідували Полтавське відділення 31, і спонукатиме багатьох приїхати та особисто відчути переваги Рrivate-сервісу вже за новою адресою. Ми продовжимо розвивати мережу закритих відділень та створювати преміальні умови обслуговування у регіонах. Нині ми можемо запропонувати послуги Рrivate banking у Києві, Дніпрі, Львові, Полтаві, Харкові, Одесі та Кропивницькому», — зазначив Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Олег Поляк.

Завітайте до нового VIP-відділення у центрі Полтави та відчуйте переваги преміального банкінгу від ТАСКОМБАНКУ.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні