Сервіс p2p-переказів Visa Alias тепер працює і в Україні
19.02.2021

Сервіс p2p-переказів Visa Alias тепер працює і в Україні

Сервіс p2p-переказів Visa Alias тепер працює і в Україні

В Україні запрацював глобальний сервіс онлайн-переказів з картки на картку Visa Alias. Щоб відправити грошові кошти, досить знати номер телефону одержувача. Технологію разом з Visa презентував АТ «ТАСКОМБАНК».

Сервіс Visa Alias дозволяє просто ввести номер телефону одержувача грошового переказу, що позбавляє від необхідності передавати дані своєї картки для отримання переказу.

Підключити сервіс можна на сайті АТ «ТАСКОМБАНК», в розділі Visa Alias. Для цього потрібно "прив'язати" карту до номера мобільного телефону. Після здійснення налаштувань, одержувачу досить повідомити відправнику відповідний номер телефону.

Перекази можна здійснювати на сайті Таскомбанк. Для цього на сайті Банку на головній сторінці зайти в розділ перекази і вибрати Visa Alias. Відправнику потрібно ввести номер телефону одержувача, попередньо зареєстрованого у сервісі, вказати суму переказу і підтвердити операцію.

"Платіжні технології розвиваються в Україні дуже динамічно, країна вже неодноразово демонструвала готовність до впровадження найбільш інноваційних сервісів. Змінюється споживчий досвід, а разом з ним і очікування клієнтів від фінансових сервісів. Тому ми в Таскомбанк постійно вивчаємо нові можливості використання перевірених технологій, щоб пропонувати більше цінності споживачам і бізнесу. Впевнені, що клієнти оцінять розширений функціонал переказів за номером мобільного телефону. Запуск технології Visa Alias - це ще один приклад позитивних змін на платіжному ринку України ", - зазначив Заступник голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Валерій Даниленко.

Сервіс дозволяє здійснювати перекази тільки в гривні, з картки будь-якого українського банку на карти будь-якого банку, які зареєстровані у сервісі. Комісія така ж як і при звичайних переказах. Перекази проводяться в онлайн-режимі, а гроші надходять миттєво.

Технічним партнером АТ “ТАСКОМБАНК” під час реалізації цього сервісу стала компанія “САН-РАЙЗ ФІНАНС” - українська фінтех-компанія, що має офіційний статус Visa Third Party Servicer.

Інформація про компанію Visa

Visa Inc. (NYSE: V) є світовим лідером у галузі цифрових платежів. Наша місія ‒ об`єднати світ за допомогою найбільш інноваційної, надійної та безпечної платіжної мережі, що дає змогу споживачам, бізнесу та економіці розвиватися. Наша новітня глобальна технологічна мережа VisaNet забезпечує надійні та безпечні платежі по всьому світу, і може обробляти понад 65 000 транзакцій на секунду. Компанія «Visa» є відданою інноваціям, що є каталізатором швидкого зростання «connected commerce», в умовах якої практично будь-який підключений пристрій може здійснювати платежі, таким чином наближаючи перехід до майбутнього без готівки — скрізь і для всіх. В той час, коли світ рухається від аналогових технологій до цифрових, Visa використовує свій бренд, продукти, експертів, мережу та масштаб для трансформації комерції. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт usa.visa.com/about-visa, www.visa.com.ua, https://www.facebook.com/VisaUA, http://www.visanewscissee.com/.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні