Сезон новорічних подарунків від ТАСКОМБАНКУ та Mastercard розпочато!
30.11.2020

Сезон новорічних подарунків від ТАСКОМБАНКУ та Mastercard розпочато!

Сезон новорічних подарунків від ТАСКОМБАНКУ та Mastercard розпочато!

Бонусна акція від ТАСКОМБАНКУ і Mastercard має великий попит серед клієнтів Private banking. Усі часові ліміти скасовано – відтепер накопичення бонусів за розрахунки – постійна перевага держателів карти Mastercard World Elite. Додатково збільшено суму нарахувань в місяць, а в зимовий період бонуси за розрахунки в торгово-сервісній мережі подвоєно.

Активність держателів Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНК вражає – все більше клієнтів долучаються до бонусної акції та відчувають на собі привілеї елітної картки. Власники карток розраховуються елітною карткою за покупки та накопичують бонуси в розмірі 1% від суми офлайн-покупок і 3% від витраченої суми на покупки в інтернеті. Офіційні умови акції за посиланням.

У ТАСКОМБАНКА та Mastercard уже готові новорічні сюрпризи – клієнти Private banking зроблять ще більше подарунків своїм близьким та рідним:

  • Бонусна система з нами назавжди – з 1 грудня більше немає жодних обмежень у часі. Накопичуйте та витрачайте бонуси за розрахунки кожний день без прив’язок до категорій, мережі чи торгівельного майданчику.

  • Збільшено щомісячну суму виплат бонусів на поточний рахунок. Більше розрахунків – більше коштів на рахунку*!

  • Бонуси за розрахунки подвоєно! З 1 грудня 2020 року по 28 лютого 2021 року відсоток за розрахунки в торгово-сервісній мережі збільшено з 1% до 2%. Щоб кожний держатель карток Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ отримував ще більше коштів на свій рахунок для новорічних приємних подарунків.

*Більше деталей про акцію та умови у Вашого персонального менеджера.

Розраховуйтесь елітною карткою за новорічні подарунки для своїх рідних і близьких та отримуйте бонуси на подарунки для себе.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні