Студенти КНУ імені Тараса Шевченка пройшли практику в ТАСКОМБАНКУ
10.03.2023

Студенти КНУ імені Тараса Шевченка пройшли практику в ТАСКОМБАНКУ

Студенти КНУ імені Тараса Шевченка пройшли практику в ТАСКОМБАНКУ

П’ятнадцять студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які здобувають освіту за спеціальностями «Статистика» та «Математика», завершили проходження виробничої практики в ТАСКОМБАНКУ.

Протягом шести тижнів студенти 2 та 3 курсів напрацьовували практичні навички в 13 департаментах банку, які охоплюють різні напрямки роботи в фінансовій сфері.

«У банку є чимало напрямків, і людина в ньому може пройти різний шлях. І дуже добре, що ми розпочали цю програму, ми обов’язково будемо її продовжувати. Таке взаємне спілкування корисне для всіх: адже нам теж завжди потрібний свіжий і прогресивний погляд на банківські процеси», - зазначив під час підсумкової зустрічі з практикантами Голова Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир Дубєй.

На переконання очільника ТАСКОМБАНКУ, отриманий студентами досвід допоможе не лише в їх майбутній професійній діяльності, а й в процесі подальшої трансформації всієї банківської сфери України.

«Ми єдиний банк у Європі, на балансі якого одночасно працюють три банки – окрім ТАСКОМБАНКУ це ще необанки izibank і sportbank. Нам вдалося створити унікальну платформу, яка дозволяє ефективно розвивати нові фінтех-проекти, і наші двері завжди відкриті для таких ініціатив. Вони можуть сфокусуватися на розвитку свого застосунку для інтернет-банкінгу, каналах і способах залучення клієнтів. А питаннями достатності капіталу, дотримання норм і обмежень регулятора і всім, що за інших умов могло б гальмувати розвиток таких проектів, опікуємося ми. І такого досвіду зараз більше ніде не отримати ані в Україні, ані в інших країнах Європи» - наголосив Володимир Дубєй.

Зазначимо, що практика студентів КНУ імені Тараса Шевченка в ТАСКОМБАНКУ – це лише один з напрямків глибокої співпраці університету та банку. Серед іншого формат взаємодії двох установ передбачає спеціальні програми кредитування для сплати за навчання, партнерство у відновленні корпусів університету, що постраждали від війни, підвищення фінансової грамотності студентів і освітян, співпрацю в межах зарплатного проекту тощо.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні