Тарифний пакет «ТАС-ФОРЕКС для клієнтів, які активно ведуть зовнішньоекономічну діяльність
27.05.2021

Тарифний пакет «ТАС-ФОРЕКС для клієнтів, які активно ведуть зовнішньоекономічну діяльність

Тарифний пакет «ТАС-ФОРЕКС для клієнтів, які активно ведуть зовнішньоекономічну діяльність

Продовжуючи розширювати можливості комфортного доступу до банківського сервісу, ТАСКОМБАНК пропонує вигідні умови комплексного обслуговування для малого та середнього бізнесу. Відтепер у рамках одного тарифного пакету компанії, які активно ведуть зовнішньоекономічну діяльність, мають можливість отримати зручний та вигідний набір опцій у тарифному пакеті «ТАС-ФОРЕКС».

«Створюючи будь-який продукт, ми перш за все думаємо про клієнта. Наша досвідчена команда дуже добре розуміє бізнес та людей, які за ним стоять. Тому тарифний пакет «ТАС-ФОРЕКС» створений з урахуванням усіх потреб бізнесу, який активно здійснює зовнішньоекономічну діяльність. При виборі банку такі компанії, перш за все, звертають увагу на тарифи з продажу та покупки іноземної валюти, на комісію за перекази в іноземній валюті. Й ми зацікавлюємо таких клієнтів привабливими тарифами на ці послуги. У рамках пакету «ТАС-ФОРЕКС» передбачено безкоштовне відкриття 1-го рахунку в гривні та 1-го рахунку в кожній іноземній валюті, а також безкоштовний випуск 1-ї корпоративної картки. Крім усього іншого, в рамках пакету надаються послуги з прямого дилінгу та консультування по контрактах ЗЕД. Тарифний пакет «ТАС-ФОРЕКС» - вигідне комплексне рішення для бізнесу з ВЕД», - зазначив Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.

У рамках пакету «ТАС-ФОРЕКС» для малого та середнього бізнесу, який активно здійснює зовнішньоекономічну діяльність, щомісячне обслуговування складе 400 грн. Варто зазначити, що усі платежі між рахунками ТАСКОМБАНКУ – безкоштовні, а також у пакеті передбачено до 20-ти безкоштовних платежів по Клієнт-Банку щомісяця на рахунки , відкриті у інших банках.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати за посиланням

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні