ТАСКОМБАНК активно кредитує українське підприємництво
20.05.2022

ТАСКОМБАНК активно кредитує українське підприємництво

ТАСКОМБАНК активно кредитує  українське підприємництво

Будівництво нового житла в Україні попри війну – позитивна тенденція. І ТАСКОМБАНК не залишається осторонь, продовжуючи співпрацю з представниками цього сектору . Одним з успішних прикладів такого співробітництва – безупинна взаємодія з провідним забудовником Львівщини ТОВ "ВІКІНГ ПАРК".

«ТАСКОМБАНК – наш надійний та професіональний фінансовий партнер вже довгий час. Ми цінуємо наше співробітництво, адже якісні та корисні банківські послуги, професійні консультації, індивідуальний підхід - запорука успішного бізнесу», - прокоментували співпрацю у прес-службі компанії.

«Ми пишаємось тим, що незважаючи на виклики та неабиякі випробування, наш постійний клієнт, ТОВ "ВІКІНГ ПАРК", довіряє нам та продовжує співпрацювати з нами. Будівництво нового житла – це не тільки працюючий бізнес, збережені робочі місця, надходження у бюджет, але й показник нашої твердої віри у Перемогу. ТАСКОМБАНК знає ТОВ "ВІКІНГ ПАРК", як надійного партнера з гарною репутацією. Ми цінуємо співпрацю з усіма нашими клієнтами і зберігаємо їхню довіру, надаючи якісне та оперативне банківське обслуговування. Нині підтримка вітчизняного підприємництва – головне завдання фінансових установ України. І мета ТАСКОМБАНКУ, як банку з українським капіталом, сприяти та допомагати Україні відновитися та зберегти економіку нашої держави», - прокоментував співпрацю з ТОВ "ВІКІНГ ПАРК" Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні