ТАСКОМБАНК: ДАВАЙТЕ РОБИТИ ДОБРО РАЗОМ!
02.07.2020

ТАСКОМБАНК: ДАВАЙТЕ РОБИТИ ДОБРО РАЗОМ!

ТАСКОМБАНК: ДАВАЙТЕ РОБИТИ ДОБРО РАЗОМ!

Тепер кожен клієнт може зробити благодійний внесок прямо в касі будь-якого з відділень ТАСКОМБАНКУ. Ми долучилися до МБФ «Цент соціальних проектів майбутнього» та до Всеукраїнських проектів «Діти проти Раку» і «STOP. Coronavirus».

Отримані кошти від благодійних внесків підуть на закупівлю необхідного обладнання в державні лікарні України для лікування дитячої онкології та Коронавірусної інфекції Covid-19, а також на закупівлю засобів індивідуального захисту від Covid-19.

«Світова пандемія вплинула на життя кожного, тож пропонуємо об’єднати зусилля, щоб разом долати труднощі та змінювати світ на краще. Вже зараз кожен охочий може підтримати запропоновані благодійні ініціативи й підтримати тих, хто справді цього потребує», — коментує співпрацю Сергій Бочаров, керівник проекту ТАС24 Бізнес, Заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ.

Це боротьба, в якій ми повинні перемогти. Станьте її частиною, щоб забезпечити лікарні країни необхідними матеріалами. Ми робимо для цього усе необхідне, долучайтеся! Вся інформація щодо витрачання коштів і реципієнтів проекту буде публікуватися на сайті Фонду: www.centersocial.org. Про роботу Фонду під час пандемії

Перелік відділень ТАСКОМБАНКУ

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні