ТАСКОМБАНК повернувся до Херсона!
20.02.2023

ТАСКОМБАНК повернувся до Херсона!

ТАСКОМБАНК повернувся до Херсона!

Шановні клієнти, раді повідомити, що ТАСКОМБАНК продовжує відновлення роботи відділень, діяльність яких раніше була тимчасово призупинена.

Зокрема, з 20 лютого знов відкрило свої двері Херсонське відділення №55, розташоване по вулиці Суворова, 22.

«Протягом всіх трьох місяців з моменту деокупації Херсону ми з нетерпінням чекали на той день, коли зможемо повернутися до цього героїчного міста, що стало живим символом визвольної боротьби та незламності українського народу. Разом з тим ми одразу чітко вирішили, що це станеться тільки тоді, коли безпекова ситуація в місті стане більш сприятливою, і ми зможемо надавати якісні банківські послуги без зайвого ризику для наших клієнтів і працівників. Радий, що такий момент нарешті настав, і відділення банку знов обслуговує мешканців Херсону», – зазначив Голова Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир Дубєй.

Графік роботи Херсонського відділення №55:

  • з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 15:00 (каса до 14:30)
  • субота та неділя – вихідні

У відділенні також доступна зона самообслуговування, де клієнти можуть самостійно виконувати банківські операції. Вона працюватиме за графіком відділення.

Херсонське відділення №55, як і інші відділення ТАСКОМБАНКУ, є універсальним. В ньому може отримати повний спектр послуг і фізична, і юридична особа. Воно стало вже 92-им відділенням банку, яке сьогодні надає послуги в українських містах.

Водночас банк не обмежується відновленням роботи тих відділень, де вона була тимчасово призупинена, а й продовжує відкривати нові. Загалом з 24 лютого 2022 року в різних куточках України було відкрито 9 нових відділень, і процес розширення мережі не зупиняється.

З повним переліком відділень ТАСКОМБАНКУ і графіком їх роботи можна ознайомитися за посиланням.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні