ТАСКОМБАНК продовжує кредитувати підприємства стратегічних напрямків економіки
13.05.2022

ТАСКОМБАНК продовжує кредитувати підприємства стратегічних напрямків економіки

ТАСКОМБАНК продовжує кредитувати підприємства стратегічних напрямків економіки

ТАСКОМБАНК продовжує фінансування вітчизняного бізнесу та надає якісне банківське обслуговування своїм клієнтам. Наразі ТАСКОМБАНК та логістична компанія ТОВ «ЗакарпатЄвроТранс» досягли домовленості про надання чергового траншу фінансування. Угода передбачає відкриття кредитної лінії на поповнення обігових коштів.

Очікується, що за рахунок залучених коштів ТОВ «ЗакарпатЄвроТранс» буде розвивати нові вантажопотоки і, відповідно, збільшувати вантажообіг компанії та надходження до державного бюджету, а також створювати нові робочі місця.

«ТАСКОМБАНК фінансує на прийнятних умовах і тим самим створює сприятливі умови для розвитку бізнесу в Україні. Фінансування логістичних компаній було і залишається одним із пріоритетних напрямів роботи ТАСКОМБАНКУ. Адже логістика – це один із ключових напрямків економіки кожної країни як у мирний час, так і у воєнний. Ми і надалі будемо активно нарощувати корпоративний кредитний портфель в цільових напрямках для фінансово стабільних позичальників з гарною репутацією на ринку. Кредити надаються як новим, так і та діючим клієнтам банку», - прокоментував співпрацю з ТОВ «ЗакарпатЄвроТранс» Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.

Довідка:

ТОВ «ЗакарпатЄвроТранс» - одне з найбільших підприємств у Закарпатській області, основним видом діяльності якого є здійснення транспортних перевезень вантажів і легкових автомобілів по Україні, Європі та Азії. Перевезення здійснюються тентованими автомобілями та автовозами.

ТОВ «ЗакарпатЄвроТранс» є дійсним членом Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України. Рішенням Ради Асоціації підприємство удостоєно почесного звання «Кращий перевізник року Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України» за підсумками 2006, 2014, 2016, 2018, 2019 року. Також підприємство було нагороджено дипломом за високу екологічність автомобілів в конкурсі «Кращий міжнародний перевізник Євразії – 2010». ТОВ «ЗакарпатЄвроТранс» - Кращий перевізник року АсМАП України (Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України ) за підсумками 2020 року, в підгрупі підприємств із чисельністю автомобілів більше 30.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні