ТАСКОМБАНК продовжує підтримувати українське кіно
26.08.2020

ТАСКОМБАНК продовжує підтримувати українське кіно

ТАСКОМБАНК продовжує підтримувати українське кіно

Одинадцятий Одеський міжнародний кінофестиваль оголосив конкурсну програму, представив журі та партнерів, а також розповів про новий онлайн-формат заходу. Генеральний партнер Фестивалю ТАСКОМБАНК профінансує премію за кращий фільм національної програми.

11-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться онлайн з 25 вересня по 3 жовтня. Як повідомила генеральний продюсер кінофестивалю Юлія Сінькевич, онлайн-формат незвичайний не тільки для Одеського кінофестивалю, але й для всієї кінофестивальної індустрії.

«Ми сприймаємо це як новий виклик, дивимось на досвід наших європейських колег та намагаємось дати нашим глядачам те, що вони очікують — найбільш якісні фільми зі всього світу та фестивальну атмосферу, яку вони відчують навіть крізь екрани», — підкреслила Юлія Сінькевич.

«Ми переконані, що цього року онлайн-фестиваль завдяки новому формату отримає ще ширшу аудиторію та глядацький інтерес, — підкреслив Володимир Дубєй, Голова Правління ТАСКОМБАНКУ. — Ось уже десять років Банк залишається незмінним генеральним партнером Одеського Міжнародного Кінофестивалю, адже розвиток кінокультури вже давно посідає особливе місце в соціальній місії ТАСКОМБАНКУ, як один з ключових аспектів розвитку країни. Ми раді долучитися до цього свята кіно і, як і раніше, профінансуємо премію за кращий фільм національної конкурсної програми».

Цього року на участь у конкурсних програмах фестивалю було подано 964 фільми з різних країн світу. З них 12 робіт змагатимуться за Ґран-прі ОМКФ – “Золотого Дюка” – та інші нагороди Міжнародного конкурсу. В Національній програмі представлено 6 повнометражних та 11 короткометражних фільмів. І також в національному конкурсі - 7 фільмів.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні