ТАСКОМБАНК профінансував реконструкцію готелю Premier Hotel Odesa
21.07.2020

ТАСКОМБАНК профінансував реконструкцію готелю Premier Hotel Odesa

ТАСКОМБАНК профінансував реконструкцію готелю Premier Hotel Odesa

ТАСКОМБАНК долучився до фінансування реконструкції Premier Hotel Odesa (раніше готель «Юність») в Одесі, надавши кредит обсягом до 200 млн грн терміном на 7 років.

Після трьох років повної реконструкції, мережа готелів Premier відкрила найбільший п’ятизірковий готель в Одесі, двері якого для перших гостей відчинилися 1 липня 2020 року.

ТАСКОМБАНК приєднався до проекту фінансування на фінальній стадії реконструкції готелю, завдяки чому мережа Premier отримала довгостроковий кредит на вигідних умовах.

«ТАСКОМБАНК має вдалий досвід у кредитуванні готельного бізнесу. Позичальниками банку в різні часи були Premier Hotel Rus у Києві, Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil City Centre і BANKOTEL у Львові. Тому ми добре знаємо специфіку галузі та розуміємо потреби Premier Hotels and Resorts», — зауважила Рината Березнікова, Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК».

Для банків України та їхніх клієнтів кредитування інвестиційних проектів, зокрема будь-яких капітальних інвестицій, — досить складний процес. Оцінюючи ризики таких проектів, банки повинні враховувати всі нормативні вимоги НБУ, що є однаковими як для бізнесу, який вже працює певний період, так і для нових компаній.

Зауважимо, що кредити на інвестиційні проекти частіше отримують клієнти, які володіють іншим ефективно працюючим бізнесом або альтернативною заставою, адже можуть підтримати новий проект у період інвестиційної фази і його виходу на запланований рівень доходів.

«Одеса стає все більш популярним місцем для проведення всеукраїнських та міжнародних заходів. Конференц-інфраструктура Premier Hotel Odesa сприятиме розвитку міста, як нового напрямку для бізнес-подій. Готель зможе надати альтернативу для проведення заходів компаніям, які планували, але не змогли провести подію за кордоном», — зазначає Олег Болотов, генеральний директор мережі готелів Premier.

Довідка:

Premier Hotel Odesa розташований в одному з найпрестижніших районів міста – на Французькому бульварі неподалік Аркадії. Після реконструкції для розміщення доступно 200 номерів різних категорій. Інфраструктура комплексу представлена конференц-залами загальною площею понад 1000 м², тематичними ресторанами, wellness-центром. Premier Odesa Wellness Club буде оснащений двома басейнами: плавальним і дитячим. Відкриття заплановано на жовтень цього року. Готель став 17-м об’єктом у складі мережі Premier.

АТ «ТАСКОМБАНК» — заснований у 1989 році, надає повний спектр фінансових послуг корпоративним Клієнтам, малому та середньому бізнесу й приватним особам. У 2004 році банк приєднався до Групи «ТАС», яка залишається однією з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. З 2019 року входить до переліку системно важливих банків. Входить до ТОП 20 банкыв за розміром активів за підсумками 1 кварталу 2020 року. Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні