ТАСКОМБАНК спільно з Mastercard навчатимуть дітей фінансовій грамотності
08.11.2021

ТАСКОМБАНК спільно з Mastercard навчатимуть дітей фінансовій грамотності

ТАСКОМБАНК спільно з Mastercard навчатимуть дітей фінансовій грамотності

Private banking ТАСКОМБАНК спільно з Mastercard запроваджує освітній проєкт для дітей з фінансової грамотності — «Курс молодого майстра фінансів».

«Курс молодого майстра фінансів» - комплексна програма, розроблена простою та доступною мовою, розповідає про особливості банківських карток, сучасні платіжні технології, фінансові операції та ключові правила безпеки.

Головна мета курсу навчити юних українців основам фінансової грамотності, задля того, щоб у майбутньому вони були готові до життя у цифровому світі та вміли безпечно та впевнено користуватися сучасними платіжними інструментами.

Ваша дитина навчиться не тільки користуватись платіжною карткою, але й зможе долучитися до культури безготівкових розрахунків, шляхом простих кроків, а також дізнається, як захистити себе від карткових шахраїв. Отримає загальні знання про гроші та безпечні оплати через інтернет.

Курс має бути цікавим для дітей віком від 6-ти років.

Стати учасником курсу дуже просто:

  • Замовте оформлення додаткової персоналізованої платіжної картки на ім’я вашої дитини;
  • Отримайте разом з дитиною картку та буклет-посібник «Курс молодого майстра фінансів»;
  • Посібник допоможе дитині отримати базові фінансові знання, а завдання з буклету – закріпити основні навики користування платіжними інструментами;
  • Завітайте разом з дитиною на захоплюючу екскурсію відділенням ТАСКОМБАНКУ й отримайте сертифікат «Майстра фінансів».

«Запуск спільного з Mastercard проєкту для дітей «Курс молодого майстра фінансів» – чудовий привід замінити готівкові кишенькові гроші на дитячу преміальну картку від ТАСКОМБАНКУ та познайомити дитину з основами фінансової грамотності. Ми сподіваємося, що наш курс викличе у дитини бажання розвиватися, пізнавати світ фінансів та отримати базові фінансові знання», — прокоментував старт проєкту Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНК Олег Поляк.

Більше деталей у Вашого персонального менеджера.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні