ТАСКОМБАНК та Ocean.me запускають перший в Україні безвідсотковий BNPL-сервіс
07.02.2022

ТАСКОМБАНК та Ocean.me запускають перший в Україні безвідсотковий BNPL-сервіс

ТАСКОМБАНК та Ocean.me запускають перший в Україні безвідсотковий BNPL-сервіс

За підтримки АТ «ТАСКОМБАНК» український фінтех-стартап Ocean.me запускає перший в Україні BNPL-сервіс (buy now pay later / купуй зараз, сплачуй пізніше) для онлайн-купівлі товарів без відсотків.

Новий сервіс від Ocean.me пропонує своїм клієнтам послугу відкладеного платежу за покупки, що є своєрідною альтернативою традиційному кредитуванню. Це дозволяє купувати товари з безвідсотковою виплатою на 2 місяці.

“Ми хочемо зробити життя покупців простішим, саме тому започатковуємо нове покоління шопінгу в Україні. Вже зараз ми реалізували безкоштовну розстрочку, найближчим часом запровадимо прості умови повернень. Наша мета — зробити легкий і прозорий сервіс, який стане невід’ємною частиною шопінг-рутини кожного українця”, — зазначив Антон Пятигін, співзасновник компанії Ocean.me.

Сервіс уже набирає обертів та планує стрімке збільшення кількості партнерів і клієнтів. Для швидкого розвитку проекту група “ТАС”, до якої входить АТ “ТАСКОМБАНК”, найближчим часом планує входження в капітал Ocean.me з метою надання інвестиції.

“Як інноваційна компанія, Група «ТАС» стала своєрідною платформою для розвитку фінтех-стартапів і заохочує впровадження цікавих фінансових інструментів, які відкривають перед українцями нові можливості для ефективного використання власних фінансів. Зважаючи на актуальність формату «купуй зараз, сплачуй пізніше», Група «ТАС» вирішила надати для розвитку Ocean.me безлімітне фінансування. Переконаний, що у партнерстві з ТАСКОМБАНКом новий BNPL-сервіс від Ocean.me не лише започаткує новий тренд на фінансовому ринку України, а й стане безперечним лідером у цьому сегменті», — підкреслив засновник групи “ТАС” Сергій Тігіпко.

Наразі Ocean.me активно розвиває співпрацю з українськими топ-брендами. Першими проект підтримали ONLY GOOD, Kachorovska та HAVE A REST. Товари цих брендів уже можна придбати однаковими платежами без відсотків. До анонсу співпраці з Ocean.me готуються також інші відомі українські дизайнери. Доєднатися до сервісу може будь-який магазин.

Сервіс купівлі товару з відстроченими платежами, якому ще нема аналогів в Україні, доступний як на сайтах e-commerce учасників ринку, так і в каталозі товарів у додатку Ocean.me Для реєстрації на Ocean.me достатньо лише номеру мобільного телефону. Сервіс доступний усім клієнтам, незалежно від банку обслуговування чи мобільного оператора. Більше того, зовсім не обов’язково бути клієнтом будь-якого банку взагалі, щоб отримати товар у розстрочку і скористатися перевагами нової послуги на фінансовому ринку України - BNPL-сервісу.

Довідково:

Оcean.me працює з 2020 року та вже має 100 тис. зареєстрованих клієнтів. Наразі додаток активізується у BNPL-сегменті. АТ “ТАСКОМБАНК” є універсальним банком, що працює з 1991 року, входить до ТОП-20 банків за розміром активів та визнаний НБУ системно важливою фінансовою установою. Банк активно вибудовує інфраструктуру для інноваційних партнерів у фінтех-просторі і має досвід успішних інтеграцій зі Sportbank та izibank.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні