ТАСКОМБАНК у ТОП-3 рейтингу надійності депозитів
08.06.2021

ТАСКОМБАНК у ТОП-3 рейтингу надійності депозитів

ТАСКОМБАНК у ТОП-3 рейтингу надійності депозитів

7 червня 2021 року Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна) підбило підсумки свого вже тридцять третього «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». ТАСКОМБАНК посів третє місце за результатами роботи у першому кварталі 2021 року, підтвердивши лідерські позиції на ринку та високий рівень довіри клієнтів.

«Третю позицію в рейтингу посів банк з українським капіталом ТАСКОМБАНК. Чистий процентний дохід банку за перший квартал 2021 року склав 387,96 млн грн, а чистий комісійний дохід — 105,85 млн грн. Станом на 01.04.2021 року, частка NPL в кредитному портфелі банку склала 8,24%, що є одним з найменших показників серед банків з українським капіталом і, звісно, значно нижче середнього показника по банківській системі. За перший квартал 2021 року ТАСКОМБАНК скоротив частку NPL на 3,12 п.п.», - йдеться у повідомленні РА «Стандарт-Рейтинг».

«Українці стали більше заощаджувати і менше витрачати. Зокрема це пов'язано з тим, що споживчий попит ще не відновився з докризових часів. Карантинні обмеження і втрата частини доходів стимулюють людей економити. Зростає і довіра клієнтів до Банку: в першому кварталі нам довірили свої кошти понад тисяча нових клієнтів, а обсяг коштів населення в національній валюті з початку року зріс на 9,5%, а терміни розміщення вкладів із більш коротких зміщуються до довгих — від 6 і більше місяців», — коментує рейтинг Заступник Голови Правління Артур Муравицький.

Як і раніше зберігається тенденція розміщення депозитів онлайн. Близько чверті вкладників ТАСКОМБАНКУ надають перевагу додатку TAS2U при розміщенні вкладів. Адже не потрібно йти у відділення, можна перевести вклад з іншого банку. Крім цього, в рамках програми лояльності передбачено додатковий бонус, зокрема, для пенсіонерів. Нині ТАСКОМБАНК пропонує привабливі умови розміщення вкладів: 9,5% річних у національній валюті строком на 12 місяців, 1,75% річних за депозитами в доларах США на 12 місяців, а також 1% річних на той самий строк у євро.

«Найближчим часом ТАСКОМБАНК планує змінити підхід до залучення депозитів. Відтепер клієнти самі зможуть формувати зручну для себе комбінацію вкладу: обирати валюту, строк, можливість поповнення, автопролонгації або дострокового розірвання. Сподіваємось, що нашим вкладникам сподобається новий підхід та свобода у розміщенні заощаджень, адже кожному буде доступна депозитна програма, яка відповідає його потребам і побажанням», — підсумував Артур Муравицький.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні