ТАСКОМБАНК відкрив нове відділення в центрі Києва
10.03.2023

ТАСКОМБАНК відкрив нове відділення в центрі Києва

ТАСКОМБАНК відкрив нове відділення в центрі Києва

Починаємо весну з відкриття нового відділення ТАСКОМБАНКУ в столиці України для обслуговування клієнтів напрямку Private banking, фізичних осіб та підприємців!

10 березня відкрило свої двері Київське відділення №161 в «Арена Сіті» – по вулиці Велика Васильківська/Басейна, 1-3/2. Воно розділене на дві різні зони з окремими вхідними групами – зону закритого типу для індивідуального обслуговування клієнтів напрямку Private banking і зону обслуговування інших клієнтів, вільну для відвідування всіма бажаючими.

Зона Private banking відрізняється авторським дизайном, підвищеним рівнем комфорту та безпеки. Клієнтам доступні сучасний депозитарій, окремий касовий вузол, кілька затишних кімнат для проведення зустрічей, переговорів, укладання угод.

Тож відтепер клієнти Private banking зможуть вирішувати власні фінансові та ділові питання в самому серці української столиці, а персональні менеджери допоможуть в управлінні активами, розвитку бізнесу або інвестуванні особистих коштів. Адже унікальний для українського банківського сектору підхід ТАСКОМБАНКУ поєднує обслуговування приватного капіталу клієнтів і їхнього бізнесу.

Обслуговуванням фізичних осіб та підприємців, які не є клієнтами напрямку Private banking, опікуватиметься окремий менеджер. Відповідна зона представляє собою самостійне міні-відділення. Відтак Київське відділення №161 слідує стратегії ТАСКОМБАНКУ щодо забезпечення універсальності мережі – кожне з відділень надає послуги максимально широкому колу клієнтів.

«Це вже десяте нове відділення, яке ми відкриваємо з лютого 2022 року. І цей процес триватиме далі, адже у такі буремні часи затребуваність обслуговування у відділеннях лише зросла. Навіть по кількості офлайн-транзакцій ми бачимо стійке бажання багатьох наших клієнтів отримувати послуги саме у відділеннях. Контактувати не лише з застосунком у смартфоні, а й напряму з менеджером, який допоможе у розв’язанні особистих і бізнес-питань та пояснить переваги відповідних фінансових інструментів. Тож ми робимо все можливе, аби задовольняти цей важливий запит клієнтів. Хоча разом з тим не забуваємо також про подальший розвиток дистанційних каналів обслуговування», - зазначив Голова Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир Дубєй.

Нове Київське відділення №161 працює за наступним графіком роботи:

  • з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 18:00 (каса до 17:30)

  • субота та неділя – вихідні дні

У відділенні також доступна зона самообслуговування, де клієнти можуть самостійно виконувати банківські операції. Вона працює цілодобово без вихідних.

Це відділення ТАСКОМБАНКУ стало вже 93-м, яке надає банківські послуги в українських містах. 24 з них сьогодні працюють в різних районах Києва.

При цьому банк не тільки відкриває нові відділення, а й продовжує відновлення роботи тих, діяльність яких раніше була призупинена внаслідок бойових дій. Зокрема, в лютому 2023 року Херсонське відділення №55 знов почало обслуговувати мешканців героїчного міста.

З повним переліком відділень ТАСКОМБАНКУ та графіками їхньої роботи можна ознайомитись за посиланням.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні