ТАСКОМБАНК впровадив новий продукт - «Форвардні операції»
16.07.2020

ТАСКОМБАНК впровадив новий продукт - «Форвардні операції»

ТАСКОМБАНК впровадив новий продукт  - «Форвардні операції»

Форвардні операції з ТАСКОМБАНКОМ — це оптимальний спосіб планування фінансових потоків і мінімізації валютних ризиків.

Ми прагнемо найкращого для своїх партнерів, тому щодня вдосконалюємо сервіс і пропонуємо нові зручні послуги для корпоративних клієнтів. Форвардні операції — це доступний та простий спосіб управління валютними ризиками та грошовими потоками.

Для компаній, які за займаються експортом, імпортом або залучають кредитні кошти в іноземній валюті, важливо мінімізувати ризики валютного курсу та можливих втрат через різкі зміни курсів валют. Тому ми впровадили новий банківський продукт — Форвардні операції. Умови договору надають можливість компаніям купити або продати іноземну валюту у визначений час і на визначених умовах в майбутньому з фіксацією цін такої купівлі або продажу.

Форвардна операція передбачає низку переваг:

  • Можливість зменшити (хеджувати) зміни валютного курсу та мінімізувати можливі втрати, пов’язані з ризиком зміни котирувань валют на внутрішньому та міжнародному ринках.

  • Можливість зафіксувати рівень прибутку компанії до дати розрахунків за експортно-імпортними договорами.

  • Оптимізація планування фінансових потоків компанії та виконання платіжного календаря.

  • Для експортерів – гарантія достатності гривні від продажу валюти, отриманої від експорту, для покриття виробничих витрат і досягнення запланованої норми рентабельності.

  • Для імпортерів – гарантія достатності гривні, отриманої від продажу товарів на території України, для купівлі валюти та проведення розрахунків з іноземними контрагентами, і, як наслідок, отримання запланованої норми рентабельності.

Умови форвардної операції в ТАСКОМБАНК:

  • Мінімальна сума контракту 100 000 USD;

  • Комісія з купівлі/продажу 0,2%;

  • Валюти продукту - долар США та євро.

  • Строк операції – від 3-х днів до 1 року.

Забезпечте повний захист від зміни курсу в майбутньому своїх експортно-імпортних розрахунків і укладайте форвардний договір з ТАСКОМБАНКОМ.

Більш детальну інформацію можете отримати у вашого персонального менеджера або за телефоном контактного центру 044 290 97 77.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні