ТАСКОМБАНК знову визнано найпрофесійнішим банком фінансового ринку України!
13.05.2020

ТАСКОМБАНК знову визнано найпрофесійнішим банком фінансового ринку України!

ТАСКОМБАНК знову визнано найпрофесійнішим банком фінансового ринку України!

ТАСКОМБАНК отримав «Фінансовий Оскар - 2019» у номінаціях «Найпрофесійніший банк», «Корпоративний партнер», «Private banking».

Журнал «БІЗНЕС» опублікував підсумки фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар — 2019», яким визначено кращих представників банківського та страхового ринків України за підсумками минулого року.

Цього року ТАСКОМБАНК підтвердив статус Найпрофесійнішого банку, посівши перше місце в номінації. А також закріпив за собою позиції лідера в обслуговуванні та кредитуванні корпоративних клієнтів, впровадженні та дотриманні високих стандартів обслуговування клієнтів напрямку Private banking:

  • «Партнер великого бізнесу» — 2 місце

  • «Private banking» — 2 місце

Попри те що 2019 рік був досить складним для фінансового сектору, ТАСКОМБАНК продемонстрував зростання. Активи Банку за результатами минулого року зросли на 6,4% при зростанні ринку в середньому на 3,8%, а чистий прибуток фінансової установи склав 459,1 млн гривень, що на 14,2% перевищує показники за попередній звітний період.

«Навіть у турбулентні часи, ми продовжуємо працювати, але завжди обираємо свій шлях, інвестуючи в нові проекти та продовжуючи кредитувати економіку. Єдине, що залишається незмінним — наші принципи та підходи до клієнтів: відкритість, довгострокові партнерські стосунки та взаємна довіра. Ми чітко розуміємо, що не можемо підвести своїх клієнтів, вони відповідають взаємністю, виконуючи свої зобов’язання перед Банком та довіряючи нам свій бізнес та кошти.

ТАСКОМБАНК продовжує розвиватися динамічними темпами. Нині ми активно інвестуємо в інновації та ІТ-технології, розвиваємо онлайн-продукти, зокрема інтернет-банкінг TAS2U та платформу для МСБ «ТАС24 Бізнес». Також бачимо перспективи у розвитку офлайн-бізнесу. Плануємо переглянути концепцію відділень, створивши на їх базі фінансові супермаркети, та збільшити компетенції персональних менеджерів з обслуговування клієнтів private banking і корпоративного сегменту. Працюємо над запуском інвестиційного банкінгу. Вже кілька років поспіль ТАСКОМБАНК посідає лідируючі позиції у фінансових рейтингах і це лише підтверджує правильність обраного вектору та надає сил і натхнення займатися улюбленою справою усій нашій команді», — підкреслив т.в.о. Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир Дубєй.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні