Важлива інформація для клієнтів (фізичних осіб) ТАСКОМБАНКУ
26.02.2022

Важлива інформація для клієнтів (фізичних осіб) ТАСКОМБАНКУ

Важлива інформація для клієнтів (фізичних осіб) ТАСКОМБАНКУ

Шановні клієнти! ТАСКОМБАНК вживає всіх необхідних заходів для забезпечення функціонування мережі відділень та обслуговування клієнтів банку в звичайному режимі враховуючи поточну ситуацію. Ми стоїмо на захисті фінансового фронту, сумлінно виконуючи взяті на себе зобов’язання та вимоги Національного банку України.

Наразі наші відділення працюють по всій країні там, де дозволяє безпекова ситуція. Загалом кожного дня клієнтів обслуговують близько 70% відділень мережі Банку. Режим роботи відділень оновлюється щоденно за посиланням.

Щодо штрафів за кредитами

Ми не нараховуємо і не будемо нараховувати пеню або штрафні санкції за кредитами та кредитними картками.

Щодо погашення кредитів

Погашення за кредитами по можливості необхідно здійснювати, адже кредиті канікули не передбачають прощення зобов'язань за кредитами перед банком, а лише відтерміновують сплату за кредитними договорами.

Найбезпечнішим способом перерахунку коштів на сьогодні є онлайн-банкінг. Ми забезпечуємо безперебійну роботу сервісу дистанційного обслуговування TAS2U, в застосунку погашення за кредитами з карток ТАСКОМБАНКУ - безкоштовне. Нагадуємо, що в TAS2U можна зареєструвати картки інших банків та здійснити переказ коштів на погашення кредитної заборгованості. За такі операції комісія в ТАСКОМБАНКУ також відсутня. Проте звертаємо вашу увагу, що банк-емітент може зняти комісію в рамках встановлених ним тарифів.

Встановити застосунок можна за посиланням:

Є можливість також внесення коштів готівкою у касах або терміналах самообслуговування ТАСКОМБАНКУ.

Щодо кредитних канікул за картками

ТАСКОМБАНК продовжив кредитні канікули за картками на період до 30 квітня 2022 року.

Банк не буде нараховувати до сплати мінімальний платіж, крім випадків, коли наявна прострочена заборгованість.

Одночасно дякуємо клієнтам, які в непрості для нашої країни часи продовжують здійснювати платежі за кредитними зобов'язаннями в повному чи частковому обсязі. Ваша підтримка банківському сектору дуже важлива і допомагає підтримувати фінансову стабільність України . Також нагадуємо, що ми пролонгували термін дії карток, що закінчуються до кінця травня 2022 року. При здійсненні операцій за такими картками вам необхідно зазначати термін дії — травень 2022. Картки ТАСКОМБАНКУ працюють як на території України, так і за кордоном!

Щодо кредитних канікул за кредитами

ТАСКОМБАНК запровадив кредитні канікули для клієнтів - фізичних осіб з 24 лютого до 30 квітня 2022 року за всіма кредитними продуктами.

У цей період ми відтермінували всі обов’язкові платежі за кредитами і не будемо нараховувати пеню та накладати будь-які штрафні санкції за невиконання або часткове виконання зобов’язань за кредитними договорами.

Таким чином, планові платежі по кредиту, які ви мали сплатити в березні та квітні 2022 року ви можете сплатити у травні 2022 року, в дату платежу, згідно вашого Кредитного Договору, разом з травневим платежем.

Звертаємо увагу, що відсотки за користуваннями кредитними коштами продовжують нараховуватись. Відповідно, у разі наявності фінансової можливості здійснювати погашення нарахованих відсотків та сплати частини кредиту протягом цього періоду, Банк рекомендує здійснювати відповідні платежі за вашим Кредитним договором.

Сума простроченої заборгованості, яка існувала станом на 24.02.2022 і не була повністю сплачена – не підпадає під дію Кредитних канікул.

Також звертаємо вашу увагу, що терміни дії договорів, строк дії яких спливає в період з 24 лютого по 1 травня 2022 року, Автоматично будуть продовжені до 25.05.2022 року.

Переукладати кредитний договір та додаткові документи не потрібно.

Безготівкові розрахунки

Безготівкові розрахунки з карток ТАСКОМБАНКУ здійснюються без обмежень як в Україні, так і за кордоном.

Зняття готівки

Зняття готівкових коштів за картками ТАСКОМБАНКУ можливе у банкоматах банку з лімітом 10 тисяч гривень за добу на одного клієнта, у касах Банку - до 100 тисяч гривень.

За картками Mastercard реалізована можливість зняття готівки в касах:

  • Магазини: АТБ, Сільпо, ФОРА, ВАРУС, ЛОТОК, ТОЧКА, Траш, FOZZY, Свій маркет, Torba, АШАН, КОЛО, WINETIME (до 6000 грн), НОВУС, ROSHEN (до 500 грн), СІМ23 (до 2 000 грн).
  • АЗК: OKKO, WOG (до 6000 грн), УКРНАФТА (до 5 000 грн), БРСМ-Нафта (до 500 грн).
  • Аптеки: АНЦ, Аптека 911, Аптека оптових цін, Благодія, Вітамін, Копійка, МЕД-СЕРВІС, Подорожник, Сальве, Шара, Аптека Доброго Дня, 1 Соціальна Аптека, Біла Ромашка (до 6000 грн).
  • Інші торгово-сервісні мережі: ЕПІЦЕНТР, PROSTOR, Фокстрот, Шик і Блиск (до 6 000 грн), ЕВА (до 2000 грн).

Як зняти кошти?

  • Обирайте товари на будь-яку суму.
  • Перед оплатою повідомте касира про бажання зняти готівку.
  • Сплачуйте покупку карткою Mastercard від ТАСКОМБАНКУ.
  • Отримайте гроші разом із покупкою.

Також нагадуємо, що безготівкові розрахунки з карток ТАСКОМБАНКУ здійснюються без обмежень.

Допомога від держави

Вимушені внутрішні переселенці зможуть отримати державну допомогу через ТАСКОМБАНК.

Вимушені внутрішні переселенці зможуть отримати державну допомогу через ТАСКОМБАНК обсягом:

  • 2000 грн на місяць для дорослого;
  • 3000 грн на місяць для дітей та осіб з інвалідністю.

Щоб отримати картку еПідтримки завітайте у відділення ТАСКОМБАНКУ з паспортом та ІПН (перелік працюючих відділень щодня оновлюємо за посиланням).

Менеджер банку відкриває на Ваше ім'я картку, а також надасть реквізити карткового рахунку в форматі IBAN.

Хто може отримати допомогу?

Внутрішньо-переміщені особи (ВПО) згідно з переліком та які стали на облік як ВПО (отримали довідку ВПО).

Щоб отримати допомогу від держави необхідно стати на облік як внутрішньо-переміщена особа (отримати довідку ВПО) та подати заяву на отримання допомоги.

Для цього потрібно звернутись до ЦНАПу або структурного підрозділу з питань соціального захисту населення або подати заяву дистанційно через портал Дія.

У заяві потрібно буде зазначити IBAN код рахунку.

Допомога виплачується:

  • щомісяця з моменту звернення;
  • протягом воєнного стану + один місяць після його припинення чи скасування.
  • Якщо заяву подано до 14 квітня, то допомогу буде нараховано і за березень.

Розміщення депозитів

ТАСКОМБАНК продовжує залучення коштів від населення. За депозитними вкладами для фізичних осіб з 4 квітня 2022 року встановлені такі умови залучення коштів.

Процентні ставки за строковими депозитами в гривні встановлено на рівні від 5,25% річних строком на 1 місяць до 8,75% строком на 24 місяці - залежно від обраних умов депозитної програми при оформленні вкладу у відділенні.

Оформлення депозитів строком на 3, 6, 9 та 12 місяців в застосунку TAS2U з додатковим бонус +0,25% річних у гривні.

Зв'язок із банком

Контакт-центр ТАСКОМБАНКУ продовжує працювати для вас 24/7. Зв’язуйтесь із нами за телефонами: 0 800 503 580 або 8778 (з мобільного), або пишіть на скриньку [email protected]

Зберігайте спокій, вірте в Збройні Сили України, бережіть себе та близьких. Разом зможемо все!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні