Very Card від ТАСКОМБАНКУ – нова єдина картка для будь-яких потреб
22.11.2022

Very Card від ТАСКОМБАНКУ – нова єдина картка для будь-яких потреб

Very Card від ТАСКОМБАНКУ – нова єдина картка для будь-яких потреб

ТАСКОМБАНК представляє Very Card – універсальний флагманський продукт, який об’єднав в собі всі переваги кредитних та дебетних карток. Нову картку створено, аби закрити максимум щоденних потреб клієнтів: і щодо операцій з власними коштами, і під час користування кредитними.

У Very Card втілилися нові підходи ТАСКОМБАНКУ до кредитування – єдиний ліміт на розстрочку та кредитні кошти. Відтак якщо раніше клієнту доводилося використовувати два ліміти окремо, нова картка дозволяє про це забути. Весь доступний максимум коштів може бути зручно використаний в залежності від поточної потреби.

Кредитний функціонал Very Card включає зняття готівки без комісії, а протягом місяця з моменту відкриття ще й безкоштовні перекази на будь-які інші картки. Серед інших приємних особливостей – пільговий період до 62 днів на все, окрім готівки, а також кешбек до 3% на аптеки, АЗС, супермаркети та комунальні платежі. Крім того, передбачений welcome бонус: плюс 100 гривень за будь-яку кредитну транзакцію протягом першого місяця користування.

За розрахунки власними коштами клієнти теж отримують кешбек на перелічені категорії. Окрім цього, дебетний функціонал Very Card включає:

  • Поповнення рахунку без комісії
  • Відсутність комісії за конвертацію коштів
  • 10 безкоштовних переказів з картки на картку на місяць
  • 10 безкоштовних операцій в банкоматах на місяць

А на солоденьке – сучасний дизайн картки у найтрендовішому кольорі Very Peri. Саме цей лавандовий відтінок інститут Pantone визнав кольором 2022 року.

Користуватися Very Card від ТАСКОМБАНКУ без обмежень можна по всьому світу. Оформити віртуальну картку можна у будь-якому відділенні банку по Україні.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні