Від початку воєнної агресії Група «ТАС» переказала на потреби українських захисників понад 100 млн гривень. І щодня ця підтримка зростає
12.04.2022

Від початку воєнної агресії Група «ТАС» переказала на потреби українських захисників понад 100 млн гривень. І щодня ця підтримка зростає

Від початку воєнної агресії Група «ТАС» переказала на потреби українських захисників понад 100 млн гривень. І щодня ця підтримка зростає

Про це заявив акціонер ТАСКОМБАНКУ Сергій Тігіпко під час інтерв'ю виданню Banker.ua.

Сергій Тігіпко переконаний, що сьогодні зусилля всього суспільства мають бути спрямовані на допомогу Збройним Силам України, а значить - на Перемогу. “Підтримка армії – наше найважливіше завдання, для всіх і для кожного. Це аксіома”, - наголосив засновник Групи «ТАС» у розмові з кореспондентом видання.

Бізнесмен зазначив, що з перших днів війни Група «ТАС» створила у Львові штаб оперативного реагування, який активно допомагає нашим захисникам матеріально-технічним забезпеченням, займається переміщенням працівників у безпечні місця перебування, підтримкою місцевих громад тощо. Так, наприклад, для забезпечення безперебійного електропостачання Львова було придбано 9 потужних генераторів. “Загалом від початку воєнної агресії Група «ТАС» переказала на потреби українських захисників понад 100 млн гривень. І щодня ця підтримка зростає”, - акцентував Сергій Тігіпко.

Акціонер ТАСКОМБАНКУ зазначив, що за короткий час вся його команда стала фахівцями в постачанні тепловізорів, бронежилетів, наколінників, касок, берців та іншої необхідної для фронту амуніції. “Разом із львівськими благодійними організаціями і волонтерами, які ще з 2014 року займаються забезпеченням потреб українського війська, ми оперативно реагуємо на потреби наших військових і виробили свою логістику поставок допомоги Збройним силам України та підрозділам територіальної оборони”, - підкреслив Сергій Тігіпко.

Фінансист зазначив, що війна змінила життя кожного з нас, змінила наші цінності і пріоритети. Але, на його переконання, незмінним залишається одне: віра в Україну і в її перемогу.

“Війна народна, і програти її ми не можемо. Ми на своїй землі, відстоюємо власну свободу - і силу духу нашого народу не зламати нікому. Кожен із нас у цій війні наближає перемогу на своєму місці, виходячи з власної ефективності і можливостей, - зазначив Сергій Тігіпко. - Ми переможемо у цій жахливій війні, відродимо економіку, відновимо роботу зруйнованих підприємств, відбудуємо знищені міста і села. Усе це під силу нашій нації, мужністю і стійкістю якої захоплюється весь світ. Разом ми зможемо все. Разом ми переможемо!”.

С. Тігіпко закликав бізнес максимально підтримувати українських військових, які захищають нашу країну і наближають день перемоги.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні